Den här årstiden är gjord för att mysa i soffan med en filt och titta på serier på Netflix.


Därför skulle jag vilja dela med mig av några Netflix-favoriter som jag tror ni reseälskare där ute skulle uppskatta. Jag menar, finns det något härligare än att titta på något som triggar lusten att resa? Så gå och koka en kopp te, ta fram den mysigaste filten du äger och fyll dina novemberkvällar med de här Netflix-serierna:

Dark Tourist

“Dark Tourism” definieras som turism där man reser till platser som är associerade med död och tragedi. I den här serien får vi följa journalisten David Farrier runt världen där han besöker ett par ovanliga platser, till exempel platsen för en kärnkraftverksolycka och en övergiven stad.


Säsonger: 1
Avsnitt: 8
Avsnittslängd: 40 minutes


Se den här

Jack Whitehall: Travels with my Father

Jack Whitehall är en komiker och i den här resedokumentärs-liknande serien tar han med sig sin 78-åriga pappa världen över. Låt oss säga att de har ganska skilda förväntningar på hur och var de ska resa och visar upp en ärlig bild av resandet.


Säsonger: 3
Avsnitt: 13
Avsnittslängd: 30 minuter (säsong 1 & 2), 60 minuter (säsong 3)


Se den här

Tales by Light

I denna fantastiskt vackra Netflix-serie får vi reseälskare följa ett par fotografer runt om i världen där de fångar fotografier som berättar mäktiga historier. Resefotografi när det är som allra bäst!


Säsonger: 3
Avsnitt: 18
Avsnittslängd: 25 minutes


Se den härVilken av dessa serier tycker du låter mest intressant?Kolla in mina andra Netflixtips

5 Netflix-dokumentärer för miljökämpen

Rekommenderade inlägg

17 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *