Uppdaterat 2022-12-04

Jag har blivit nominerad till årets reseinspiratör.


Alltså förlåt, men hur sjukt är inte det? Det är resebolaget Apollo som ligger bakom tävlingen “Årets reseinspiratör” och jag är nominerad i kategorin “upptäckare”. Motiveringen i den kategorin är “När du reser vill du upptäcka något nytt – nya resmål, nya upplevelser och nya möten. Du lockas av de otrampade stigarna och vill gärna utforska nya sätt att resa och utforska världen på. Du inspirerar dina följare att kliva ur sin bekvämlighetszon och testa något nytt.”

Tycker du att det är mig och min blogg de beskriver? Då hade det betytt så himla mycket för mig om du ville gå in och rösta på mig. Jag tycker det är helt fantastiskt att bara vara nominerad, men med din hjälp kan jag bli en av finalisterna och ha chans att vinna titeln “Årets reseinspiratör”. Hur häftigt?Klicka här för att rösta på mig. Tack

Tävlingen är avslutad.Årets reseinspiratör


Missa inga nya inlägg genom att följa Swedish Passport på Facebook eller Instagram

Rekommenderade inlägg

46 kommentarer

  1. Vad roligt att du också är nominerad.
    Såklart röstade jag på dig och håller tummarna att du vinner i din kategori!!

  2. Första gången jag är inne på din blogg och den är verkligen så intressant och fin! Hoppas du vinner

  3. Så häftigt att blivit nominerad till priset. Jag har tyvärr redan lagt min röst på annat håll men håller en extra tumme för dig. Har aldrig slirat in på den här bloggen förut men tror absolut att jag kommer tillbaka. Älskar känslan jag får av header och design!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *