Swedish Passport

Uppdaterat 2023-01-19

Igår började höstterminen officiellt för mig.


Det om något är ju ett tecken på att hösten faktiskt är här. Detta kommer bli min fjärde termin av totalt sex innan jag tar en kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap och engelska. Det känns dock som en himla konstig skolstart då min vardag inte förändras ett dugg. Jag har ju läst sommarkurser i turismvetenskap på distans hela sommaren och kommer på grund av corona fortsätta med distansstudier även till hösten. Att “gå tillbaka till vardagen efter sommaren” är något jag alltså inte kommer göra då min vardag sett likadan ut sedan mars, haha. Under sommaren har jag dock bockat av en hel del grejer på min bucket list så här kommer även en för hösten 2020.

Än så länge finns det inget som talar emot att vi inte kommer få resa inom Sverige i höst och jag håller tummar och tår för att det kommer fortsätta på det viset. Har faktiskt inte haft något sug alls att resa utomlands, vilket jag ärligt talat tror är någon form av “överlevnadsinstinkt” för att anpassa mig till situationen. Vet inte hur många år i rad jag haft en höstweekend i en Europeisk huvudstad, men känner mig ärligt talat ganska tillfreds med en höst i Sverige i år.


Min bucket list hösten 2020🍁 Grilla marshmallows

🍁 Besöka Uppsala

🍁 Genomföra ett Escape Room

🍁 Besöka en nationalpark (som inte är Tyresta!)

🍁 Genomföra en 25-årsresa med mina barndomsvänner

🍁 Hitta alla Hittaut-checkpoints i Stockholm

🍁 Paddla kajak

🍁 Fotografera i spöregn

🍁 Besöka Söderköping

🍁 Fortsätta med våra matresor som kom av sig lite under sommarenBucket list hösten 2020

Bilderna är från Halloween på Gröna Lund 2019🍁 Besöka alla tre världskulturarv i Stockholm

🍁 Ha minst en “kasta löv”-fotografering

🍁 Besöka Sigtuna

🍁 Sova en natt i tält

🍁 Genomföra en resa på min födelsedag

🍁 Sälja innehållet i mina fyra loppislådor i källaren

🍁 Göra något kul på Halloween

🍁 Besöka Leksand

🍁 Baka en äppelpaj

🍁 Fotografera dimma

🍁 Vandra i minst ett naturreservat i Stockholm jag inte varit i tidigare


Vad står på din bucket list hösten 2020?Missa inga nya inlägg genom att följa Swedish Passport på Facebook eller Instagram

24 svar

 1. Din bucket list är ju strålande! Vår höst i Umeå är så himla kort, det blir ba’ vinter direkt… men ska försöka hinna grilla lite, sjunga i kören, gå i kyrkan och kanske gå några promenader på ställen jag inte besökt förut.

 2. Bilderna är ju så fina!

  Jag gillar punkterna på din Bucket List. Tack för att du inspirerar. Senare i höst ska även jag skriva en höstlista. Årstiden vi har framför oss tycker jag så mycket om. <3

  Kram

 3. Åh så härlig bucket list för hösten, låter ju verkligen som så ljuvliga grejer och upplevelser som du vill hinna med i höst! 🙂 Måste nog sätta mig och knåpa ihop en egen lista för min höst, blir så inspirerad av dig! 😀

  1. Det är ju ett otroligt intressant, speciellt i dessa tider då förutsättningarna förändras varje dag med hur och var vi kommunicerar med varandra 🙂 Så spännande med flytten! 😀

 4. Vilken härlig bucket list inför hösten. Det kanske jag också skulle få till en så jag har något att både sträva efter och längta efter. Jag är så ledsen att det inte blir för det tror jag inte det blir i alla fall något Halloween på Grönan. Som jag älskat att vara där under den tiden. Ha det gott

  1. Åh jag vet, Gröna Lund har gått ut med att det inte blir något Halloweenfirande i år vilket är så himla tråkigt, men man får se till att ha andra saker att se fram emot istället! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *