Swedish Passport

Uppdaterat 2023-01-23

Det är den första september vilket i min värld är början på hösten.


Jag brukar ju alltid göra en bucket list för den kommande årstiden. Det blir ett så tydligt sätt att faktiskt konkretisera vad jag vill ha ut av de kommande tre månaderna och vad jag vill fokusera på. Det känns extra viktigt nu då den här hösten kommer innebära en hel del förändring för min del. Jag har sedan gymnasiet alltid haft sysselsättningar där jag i princip kunnat lägga mitt eget schema, först som egenföretagare och numera som student. Det är något jag inte kommer kunna göra i samma utsträckning i höst. Den här terminen är nämligen min sista på utbildningen. Hur har tre år gått så fort?? Det innebär i alla fall att jag kommer ha praktik i 15 veckor. Är visserligen supertaggad på min praktik då jag ska vara på kommunikationsavdelningen på en organisation som jobbar inom ett område jag verkligen brinner för. Men jag inser ju också att det kommer innebära mindre flexibilitet. Kommer ju liksom inte kunna åka iväg på en roadtrip mitt i veckan eller utnyttja en solig dag med att vandra i skogen som jag kunnat tidigare. Därför känns en bucket list nästan lite extra viktig just nu så att jag verkligen ser till att ta tillvara på mina kvällar och helger hösten 2021.


Min bucket list hösten 2021🍁 Komma in ordentligt och trivas på min praktikplats

🍁 Gå på höstmarknad i Stockholm

🍁 Tända ljus varje hemmakväll

🍁 Sätta datumet för vårt bröllop (GAAAAAH!)

🍁 Ha en höstweekend i en mysig stad

🍁 Fotografera på ett solrosfält

🍁 Ha en Halloween-utklädnad

🍁 Grilla marshmallows vid en sjö i skogen

🍁 Anordna ett Thanksgiving-firande

🍁 Fotografera bland höstlöven

🍁 Gå på Halloween på Gröna LundBucket List - Hösten 2021

Bilder från Nynäshamn 2020🍁 Ta reda på om man kan besöka en pumpaodling i Sverige

🍁 I såna fall: Besöka en pumpaodling i Sverige

🍁 Tälta med en magisk utsikt

🍁 Karva en Halloween-pumpa

🍁 Plocka blåbär

🍁 Leva i stickade tröjor

🍁 Resa till södra Sverige

🍁 Laga pannkakor på stormkök

🍁 Fira min födelsedag med en staycation någonstans

🍁 Våga börja drömma och planera utlandsresor till nästa år


Vad står på din bucket list hösten 2021?Missa inga nya inlägg genom att följa Swedish Passport på Facebook eller Instagram

34 svar

 1. Så himla underbar bucket list!! Måste göra en till denna hösten, glömt bort att göra bucket list nu de senaste årstiderna men det måste de bli ändring på! 😀

 2. Har inte hunnit göra någon lista för hösten ännu men jag vill verkligen ta vara på dagarna och även prioritera hälsa och träning högt. Vill också komma igång och fota mer igen, det behövs hehe! Älskar hösten och alla nystarter den innebär 😀

  Så spännande med praktik och kul att du redan är så taggad på att få praktisera just där! 😀

 3. Åh besöka en pumpaodling! <3
  Själv ska jag traggla mig igenom näst sista terminen på mastern, njuta av den svala luften, fota så ofta jag kan, och bära en massa stickade kläder..^^

 4. Vilken härlig lista ! Har inte tänkt så mycket på vad jag ska göra i höst. Fixa hemma som vanligt blir det väl och åka på lite utflykter kram

 5. Vilka fina punkter och vilken bucketlist! 🙂 Jag vill också leva i stickade tröjor och tända massa ljus och mysa massor<3
  Ha en fin helg!

 6. Solrosfält låter så fint. Kan tänka mig vilka magiska bilder det skulle bli där.
  Jag har egentligen bara två måsten i år, utlandsresa och köpa en ny höst/vinterjacka.

  1. Fotade på ett solrosfält för två år sedan och det var verkligen heeeelt fantastiskt! 😀 Håller tummarna för att du får uppfylla dina två måsten även om jag personligen kanske inte tycker att utlandsresor är det vi borde fokusera på just nu 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *