Swedish Passport

Uppdaterat 2022-12-23

Från och med idag har jag två och en halv månads semester.


Jag skrev min sista tenta förra veckan och jobbade mitt sista skift igår och har alltså inga måsten inplanerade fram till den första september när skolan börjar igen. Jag har jobbat eller tagit sommarkurser de senaste, jag vet inte, tio åren? Därför har jag bestämt att helt enkelt bara ta en paus efter det senaste halvåret som varit ganska kaos. Du vet, köpa lägenhet, säga up min från min fasta tjänst, börja studera heltid, skaffa en hund och pissjuk i influensa. Min hjärna har inte riktigt haft tid att hantera allt så tror lite ledighet är precis vad jag behöver. Självklart vill jag ta tillvara på sommaren, så har skrivit en bucket list för sommaren 2019!

Jag har tre resor bokade och två till planerade men jag känner mig spontan och sugen på att göra lite dagsutflykter till städer nära Stockholm. Eller kanske boka en sista minuten-resa utomlands? Vem vet! För att citera Ross i vänner: “I’ve been given the gift of time!”, och jag planerar att göra så mycket som möjligt med den.


Min bucket list sommaren 2019☀️ Besöka Stockholms skärgård

☀️ Sova under stjärnorna

☀️ Ha vattenballongskrig

☀️ Besöka Sigtuna

☀️ Fotografera på ett solrosfält

☀️ Bada i en sjö

☀️ Besöka Nora

☀️ Åka karusellen “Snake” på Gröna Lund

☀️ Läsa alla olästa böcker i min bokhylla

☀️ Besöka Gränna

☀️ Plocka jordgubbar på ett självplockBucket list sommaren 2019

Kreta 2018☀️ Fotografera soluppgången

☀️ Besöka Birka

☀️ Ha en picknick på toppen av Hammarbybacken

☀️ Sova i ett tält

☀️ Paddla kajak

☀️ Besöka Gotland

☀️ Bada i havet

☀️ Grilla marshmallows

☀️ Vandra i ett naturreservat

☀️ Besöka Gripholms slott

☀️ Dricka en drink på en takbar

☀️ Gå på utomhusbioVad står på din bucket list sommaren 2019?Missa inga nya inlägg genom att följa Swedish Passport på Facebook eller Instagram

29 svar

 1. Låter som himla roliga saker du vill hitta på under sommaren! Låter himla trevligt även att få vara ledig hela sommaren. Något jag också kommer att vilja göra är att besöka Stockholm, Gotland, Nora (flyttar närmre Nora nu under sommaren) och plocka jordgubbar. Ska bli så mysigt!! 😀

  1. Både Stockholm och Gotland är ju verkligen som bäst på sommaren, och Nora har jag spenderat alldeles för mycket tid på att bildgoogla de senaste månaderna, haha! Måste verkligen få till en resa dit snart!

 2. Congrats with your final exam. Enjoy your holiday 😀 And I love your bucketlist for this summer, so many fun things! My plans this summer is work, work, work, enjoying my freetime, watch football, and visit my parents, hehe.

 3. Finns en hel del bra filmer i Tantolunden tror jag det var, i år så kolla upp dem!

  Vilken härlig lista, ska nog göra en likadan! Tack för inspirationen!

 4. Åhh, så inspirerande bucket list!?
  Att sova under stjärnorna vill jag också göra.. ser framför mig hur jag och en härlig vän har sleep over på balkongen (under stjärnorna då alltså), hur vi bullrat upp med täcken, kuddar och ljusslingor. Magiskt, inte sant???

 5. Men guuu vad fantastiskt!! Nu blev jag verkligen SÅÅÅ sugen på att skriva en egen! Är här på Gotland hela sommaren, så komsi komsi!!! KRAM finaste <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *