Swedish Passport

Uppdaterat 2023-01-08

Första juni, första dagen på sommaren.


Efter världens absolut konstigaste vår är det alltså ÄNTLIGEN sommar! Jag brukar ju göra en bucket list inför den kommande årstiden och det är verkligen så konstigt att kolla tillbaka på vårens bucket list som skrevs den 1 mars. Det har bara gått tre månader sedan dess, men känns ändå som en halv livstid. Då levde vi alltså fortfarande i en värld där det inte var några konstigheter att jag planerade en weekendresa till Köpenhamn. Eller hade drömmar om att ta nattåget till Berlin. Av de 17 punkter jag skrev inför våren har jag alltså bara bockat av 2: Ha en picknick och beställa hem ett fotografi till mitt “hemmakontor”. Nu hoppas jag verkligen att allt bara blir bättre, och att jag får bocka av lite mer grejer från min bucket list för sommaren 2020.

Tyckte det var jättesvårt att skriva denna bucket list då jag någonstans ändå bara vill skriva ner grejer jag faktiskt har möjlighet att göra. Vi vet ju inte hur reserestriktionerna kommer se ut än så måste nästan utgå från att jag kommer få hålla mig inom två timmar från Stockholm i sommar. Att skriva ner drömmar inför sommaren utan att nämna Gotland kändes dock otänkbart i min värld. Så det fick helt enkelt bli två bucket lists den här sommaren. En “ordinarie” och en om reserestriktionerna lättar, haha. Att resa runt i Sverige är ju trots allt det jag älskar mest med sommaren så jag håller tummar och tår för att vi får göra det.


Min bucket list sommaren 2020☀️ Sova i tält

☀️ Besöka Sigtuna

☀️ Bada i en sjö

☀️ Paddla kajak

☀️ Hitta nya picknickplatser i Stockholm

☀️ Bada i havet

☀️ Besöka Söderköping

☀️ Fotografera på ett solrosfält

☀️ Samla alla hittaut-checkpoints i närområdenaBucket list sommaren 2020

Bilderna i detta inlägg är från olika Gotlands-resor☀️ Besöka Trosa

☀️ Plocka jordgubbar på ett självplock

☀️ Fotografera soluppgången

☀️ Fortsätta med våra matresor hemifrån

☀️ Grilla marshmallows

☀️ Besöka Gripholms slottOm vi får resa mer än två timmar vill jag till:


☀️ Min älskade ö, Gotland

☀️ Sambons familj i Hillared

☀️ Abisko för att vandra

☀️ Skåne på en roadtrip

☀️ Finaste Dalarna

☀️ Nora som varit på min bucket list hur länge som helstMissa inga nya inlägg genom att följa Swedish Passport på Facebook eller Instagram

16 svar

  1. Så härlig bucket list!! Hoppas verkligen vi kan få resa lite, har oxå planerat resa till Gotland då nämligen.. min bucket list ligger också som utkast men har varit svårare detta året för de är så många saker man inte kan göra haha 🙁 Men ja får uppskatta de saker man kan göra iallafall!!

  2. Inser nu att jag glömde två punkter på min lista – plocka jordgubbar på självplock och fota/fotas i ett solrosfält! Ska skriva upp dem på min mentala lista! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *