Swedish Passport

Uppdaterat 2023-01-22

SOMMARTIDER HEJ HEJ, SOMMARTIDER!


Det är första juni. Solen skiner, sommarvärmen är här och restriktionerna har börjat lätta. Huuuur fantastiskt? Jag är visserligen fortfarande mycket pessimistisk till situationen och tror inte alls på att vi kommer få återgå till det normala helt och hållet inom de närmsta tre månaderna. Men är ändå hoppfull! Sommaren för mig har alltid inneburit att resa runt och uppleva Sverige och jag hoppas verkligen att det kommer vara möjligt att göra även i år. Jag insåg att jag inte ens lämnat Stockholms län på hela 2021 så tycker helt klart att det börjar bli dags nu. Planeringen inför sommaren är i full gång så här kommer min bucket list med grejer jag vill göra sommaren 2021.


Min bucket list sommaren 2021☀️ Bli godkänd på min kandidatuppsats

☀️ Cykla till en plats utanför Stockholm

☀️ Besöka Gotland

☀️ Övernatta i en nationalpark

☀️ Besöka tre nya öar i Stockholms skärgård jag inte varit på innan

☀️ Studera sommarkurser i turismvetenskap

☀️ Besöka min släkt i Boden

☀️ Plocka jordgubbar på ett självplock

☀️ Fira midsommarBucket List - Sommaren 2021

Stendörren 2020☀️ Besöka Sigtuna

☀️ Inte köpa något nyproducerat (med undantag från att stötta småföretagare!)

☀️ Paddla kanot

☀️ Besöka Söderköping

☀️ Testa minst tre takbarer i Stockholm jag inte varit på innan

☀️ Bada i havet

☀️ Besöka sambons familj i Hillared

☀️ Vaccinera mig mot Covid-19

☀️ Kramas

☀️ Leva


Vad står på din bucket list sommaren 2021?Missa inga nya inlägg genom att följa Swedish Passport på Facebook eller Instagram

36 svar

 1. Oj, en bucketlist kanske jag också måste klura på. Just nu känns sommaren så himla oplanerad och då riskar man ju att den bara försvinner. Så kan vi inte ha det. Tack för inspirationen!

 2. Bra mål hördu 🙂 för min del är det att jobba extra o börja övningsköra samt lägga ner mer fokus på bloggandet

 3. Roligt att ha något att se fram emot.
  Läget här i Storbritannien är fortfarande lite osäkert och svårt att planera, men vill absolut komma till familjen i Sverige. Har inte sett dem på 1 och ett halv år, det är lång tid.
  Ha det bra!

  1. Jo men det är ju fortfarande ganska osäkert här i Sverige också, men utgår lite från att läget kommer se ungefär likadant ut som förra sommaren och har planerat utifrån det 🙂 Har också släkt jag inte träffat under hela pandemin så längtar så mycket tills jag kan åka och hälsa på 🙂 Håller tummarna för att du kan resa till Sverige i sommar!

 4. Veldig fin bucketlist du har laget deg for sommeren 😀 Må vel kanskje selv vaksinere meg selv om jeg ikke har så veldig lyst. <3 Kram

 5. Åh vilket roligt inlägg! Hoppas du hinner med allt😍 på min bucketlist för sommaren har jag bland annat också fira midsommar, besöka en nära vän i Kalmar, umgås med en nära familj till min familj som vi träffar en gång om året och att tälta på en strand 🥰

 6. Låter som många fina saker att göra! Själv har jag inga planer, men ska nog skriva ner en lista jag med så man kan se fram emot nåt!

 7. Vad trevligt med en sommarlista och roligt att ta del av dina planer. Perfekt att skriva vad man önskar göra för då blir det lättare att planera om valen är gjorda. Jag har inte gjort någon lista men ska nog fundera vidare och få till en . Ser genast att en del av det du tänkt också kommer att hamna på min lista. Efter Spanien kommer vi att vara hemma i Sverige och jag hoppas att en del av de planerade resejobben för min del ska bli av i sommar.
  Ha det fint!

 8. Men åh vad nice med en bucket list för sommaren, det behöver jag också göra! Har liksom ingen struktur eller ordning på min sommar känner jag. Några saker jag vet att jag ska göra är att bo i stuga med några kompisar (redan nästa helg, ska bli så kul), måla hus, fira midsommar och fylla år. Men allt annat är oklart. Vill ha picknick, fika på mysiga trädgårdskaféer, paddla kajak och bada bada bada. Ska faktiskt sätta mig och skriva en lista nu. Tack för inspo!

 9. En väldigt trevlig och klart genomförbar hinklista 🙂

  Här har vi precis börjat få röra oss runt lite friare igen, så några småturer i Spanien blir det nog. Fast just nu väntar vi på meddelande om när vi ska få vår andra spruta (nån gång under juli), så några längre turer blir det inte förrän det är avklarat. Förmodligen kommer vi inte att lämna Spanien i år även när andra sprutan är tagen. Men det finns mycket att se här också, så det är inget problem trots allt 🙂

  1. Men precis, det fungerar ju faktiskt utmärkt att utforska närområdet också 🙂 Själv kommer jag inte få första sprutan förrän framåt augusti någon gång så för min del planerar jag inga utlandsresor alls i år 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *