Swedish Passport

Uppdaterat 2023-01-07

Kan någon snälla berätta var de två första månaderna av 2020 tog vägen? För jag har ingen aning.


Jag är i stort behov av varmare väder så klagar egentligen inte på att vintermånaderna passerar fort, nu är jag redo för vår! Det är enklare att uppnå mål när man skriver ner dem så här kommer min bucket list för våren 2020. Jag har tidigare gjort en både för sommaren 2019 och hösten 2019 och tanken vara att även göra en för vintern 2019 men livet kom i vägen, haha.


Min bucket list våren 2020🌸 Fotografera körsbärsträden

🌸 Besöka Köpenhamn

🌸 Måla påskägg

🌸 Läsa alla olästa böcker i bokhyllan

🌸 Köpa någon form av vagn till min cykel som min hund kan sitta i

🌸 Ta nattåget till Berlin

🌸 Fotografera soluppgången

🌸 Fyll den tomma ramen över mitt skrivbord med ett fotografi

🌸 Ha en picknickBucket List Våren 2020

Från en picknick i Trosa 2019🌸 Besöka Birka

🌸 Sova i tält

🌸 Måla om våra köksluckor

🌸 Spela frisbeegolf

🌸 Besöka Nora

🌸 Sälja av de grejer jag har i källaren som jag inte använder längre

🌸 Ha en blomsterkrans

🌸 Besöka Gripholms Slott


Vad står på din bucket list våren 2020?Missa inga nya inlägg genom att följa Swedish Passport på Facebook eller Instagram

36 svar

  1. Åh, håller tummarna att du hittar några fina körsbärstråd! Jag har stirrat mig blind på träden i Kungsträdgården men upptäckte flera fina platser i Stockholm med körsbärsträd förra året som jag gärna vill fotografera ordentligt i år 🙂

 1. Åh så mysig liten lista!! Och den picknick bilden är ju bara underbart söt!! :’) Måste ta och skriva mig en vår bucket list också hehe :’)

 2. Vilken härlig lista!!! Jag som har varit i Nora och Köpenhamn förstår att du vill åka dit och det är så fint vid Gripsholms slott! De underbara körsbärsblommorna i Kungsan är ju bara helt magiska!!! Jag har nog bestämd mig för att våren ska användas till utflykter i naturen med fika i ryggsäcken, massor av fotograferande av växter i naturen, på soluppgångar och på mina katter så klart. Jag ska läsa klart Stephen King boken jag läser just nu som handlar om en man som går genom en tidsportal och hamnar år 1958 och ska försöka förhindra morden på Kennedy. Jag har även köpt två till böcker på bokrean som jag vill hinna med att läsa. Jag vill måla flera tavlor både i akvarell och i akryl. Jag vill även mysa massor, mumsa gott fikabröd och äta god mat och hänga med underbara vänner. Känns som en bra hinklista. Stor kram fina Amanda ???

 3. Jag har inga mål för denna månaden.. inga mål direkt för hela året.. Jag hade för många förra året och det året var katastrof så detta tar jag lite som det kommer faktiskt..

 4. Låter som en bra bucketlist hoppas du hinner med allt detta 🙂
  Mitt största mål att att överleva operationen jag skall göra på Måndag och sedan rehabilitera mig från den. Dock tror dem inte att det tar mer än några veckor så ska försöka hinna med massor av musikalbesök och försöka komma igång med fotograferandet och bloggandet igen.

  1. MEN KÄRA DU! Vad är det jag läser? Jag ska sitta och hålla både tummar och tår för dig på måndag för att operationen blir komplikationsfri och att du återhämtar dig snabbt. KRAM!

 5. Gripsholm är fint 😀 Bor ju i lilla Mariefred så ser slottet varje gång jag går ner på stan 😛 Har haft en guidad tur i slottet en gång för många år sen

 6. Åh vilken härlig bucket list! Hoppas du lyckas göra alla dessa sakerna!Åh var länge sedan jag var i Köpenhamn, det är fantastiskt! Så fint :)<3

 7. Oj vad grejer du hade tänkt hinna med! Jag vill bara försöka få vardagen att gå ihop med skola, jobb, hästar, träning och tävling haha inte det enklaste jämt!

 8. Tycker det ser härligt ut med listan och japp det finns många många fler ställen att fota än kungsan, dock är den ändå speciell. Bor ett antal fina körsbärsställen så har inte varit och fotat på kungsan i 3 år men kanske dags att göra det igen i år =)… vem vet! Kanske råkar vi ses utan att veta om…
  Ha en fin och TREVLIG VECKA!

 9. Jag vill också till Gripsholms slott ? Jag gillar din lista, och din första punkt står väldigt högt på min också! Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *