Swedish Passport

Uppdaterat 2023-01-19

Hallå kan vi bara ta en sekund och uppskatta att det är första mars idag?


Är så glad att vi är klara med januari och februari som ärligt talat är min sämsta period på året även i vanliga fall. I år har det varit värre än någonsin då man inte ens kunnat pigga upp med en resa eller umgås med vänner mer än bakom en skärm. Nä usch och fy, nu blickar vi fram emot ljusare och varmare tider och ser vad jag skrivit upp på min bucket list för våren 2021.

Min bucket list för våren 2020 gick ju helt och hållet åt helvete då en liten pandemi kom ivägen. Sedan dess har jag tyckt det varit så svårt att skriva dessa bucket lists. Jag menar, alla har väl lite svårt att planera “i dessa tider”. Jag har i alla fall skrivit upp lite grejer jag vill göra i vår som jag hoppas kommer vara möjliga att genomföra oavsett hur restriktionerna och världen ser ut.


Min bucket list våren 2021🌸 Fotografera körsbärsträd

🌸 Uppmärksamma Saint Patrick’s Day

🌸 Påskpyssla

🌸 Köpa en elcykel

🌸 Sitta utomhus och läsa en bok

🌸 Uppmärksamma våffeldagen

🌸 Fotografera soluppgången

🌸 Hänga i Stockholms skärgård

🌸 Ha en picknick

🌸 Uppmärksamma såpbubblans dag

🌸 Köpa ett tält

🌸 Komma igång med Instagram igen, både min egen (@swedishpassport) och min hunds (@staffystina)Bucket List - Våren 2021

Bild från min hund Stinas Instagram (@staffystina) förra året🌸 Uppmärksamma Earth Day

🌸 Besöka alla tre världskulturarv i Stockholm

🌸 Tälta i Tyresta Nationalpark

🌸 Måla om vårt skåp i vardagsrummet

🌸 Uppmärksamma promenadens dag

🌸 Spela discgolf

🌸 Vandra

🌸 Testa på att sova i hängmatta utomhus

🌸 Sälja de grejer jag har i källaren som jag inte använder längre

🌸 Ha en blomsterkrans

🌸 Resa någonstans utanför Stockholm, var som helst går bra!


Vad står på din bucket list för våren 2021?Missa inga nya inlägg genom att följa Swedish Passport på Facebook eller Instagram

34 svar

 1. Ohh blomman får jag sno den, så vårig liten söt detalj, samt fina vovven. Ska minsann ockås beta av en bucketlist

 2. Ser ändå ut som om du kommer att ha fullt upp, trots coronan. Hoppas inte coronan sätter käppar i hjulet för den här bucket-listan 😀
  Själv har jag: gå klart sista terminen och ta examen och flytta tillbaka till Stockholm 😀
  Discgolf är något himla roligt, en sport jag utövar tillsammans med min familj. Rekommenderas verkligen och Tyresös banor är väldigt underbara 😀

  1. Det finns ju tyvärr ett par grejer på listan som ligger i farozonen pga corona, men hoppas de kommer gå att genomföra ändå 🙂 Såå spännande med examen och flytt! Jag har faktiskt bara spelat discgolf två gånger tidigare, och en av dem var i Tyresö så låter som att jag gjort ett bra val 😉

 3. Vilken härlig lista 🙂 Min lista är inte så lång men jag ska väl försöka vara ute i solen så mycket som möjligt , åka runt och fota och fixa på tomten 🙂

 4. Så himla härlig bucket list!! Hoppas du kan genomföra det mesta trots corona! Måste själv ta och skriva mig en men ja håller med om att det inte är lika lätt i dessa tider.. så mycket man vill göra och planera men man kan inte! Får försöka se det härliga i de små sakerna helt enkelt och hoppas på bättre tider detta året 😀

 5. Härlig bucket list för den stundande våren!
  Själv längtar jag efter att dricka kaffe i solen, promenera på en sopad trottoar (utan grus) samt bära min ljusrosa vårkappa igen.

  Kram

 6. Kul med bucketlist 🙂
  Inget illa ment, men varför vill du fotografera just körsbärsträd?
  Jag har fotograferat en del genom åren (i perioder), så är lite nyfiken 🙂

  1. Åh, men körsbärsträden symboliserar verkligen våren för mig! Sen finns det ju få saker som är så vackra som morgonljuset genom de rosa trädkronorna 🙂 När körsbärsträden blommar är jag ute och fotograferar nästan varje morgon, men var sjuk hela perioden förra året så missade träden helt och tänkte ta igen det ordentligt i år 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *