Swedish Passport

Uppdaterat 2023-01-19

Nu har det alltså gått 3 månader sedan jag publicerade höstens bucket list.


Hur gick det med den då? Helt åt helvete. Tackar som frågar. Bockade alltså bara av 5 av 21 punkter på listan. Så vi kan konstatera att det här med att försöka planera tre månader fram i tiden är ganska knepigt i dessa tider. Men men, vi gör ett nytt försök med min bucket list för vintern 2020. Och tror jag nästan måste utgå från att rekommendationerna vi har idag kommer hänga kvar ett tag till. Jag menar, jag vill ju egentligen skriva upp grejer som att mysa med släkten i stugan i Boden (titta bara på bilden nedan, vilket “Winter Wonderland” det är!) men måste nästan bara fokusera på grejer som i princip kan göras hemifrån lägenheten. Blir ju lite som ett sätt att inspirera mig själv också till att det finns en massa mysigt man kan göra hemma och i naturen här runt omkring.


Min bucket list vintern 2020❄️ Grilla marshmallows

❄️ Organisera klart i källaren

❄️ Bygga en snögubbe

❄️ Spela sällskapsspel

❄️ Åka pulka

❄️ Äta minst en måltid utomhus

❄️ Åka skridskorBoden 2017


❄️ Bygga en koja av filtar och kuddar – så som man gjorde när man var liten

❄️ Sitta mer framför vår brasa

❄️ Läsa minst en bok som inte är kurslitteratur

❄️ Ligga i soffan och kolla serier en hel dag utan ångest över annat som borde göras

❄️ Sticka klart en tröja

❄️ Damma av mitt gamla The Sims 2

❄️ Klura ut ett bra ämne till min C-uppsats som ska skrivas i vårBucket list vintern 2020

Kungsträdgården 2019


Julspecifika punkter på vinterns bucket list:

🎄 Se Julkalendern

🎄 Dricka varm choklad med polkagrisar

🎄 Rensa bland julpyntet

🎄 Pynta julgranen

🎄 Bygga ett pepparkakshus

🎄 Baka lussebullar

🎄 Se Ensam Hemma-filmerna

🎄 Spela Bingolotto på uppesittarkvällen


Vad står på din bucket list vintern 2020?Missa inga nya inlägg genom att följa Swedish Passport på Facebook eller Instagram

28 svar

 1. Roligt med bucket list för vintern. Kanske jag också borde skriva en, så man har något att se fram emot/sträva efter i väntan på att coronan är övervunnen 🙂

 2. Grillade marshmallows är ju hur gott som helst! Har du testat det förut eller skulle det bli din första gång?
  Jag skulle jättegärna vilja spela sims men har inte kvar datorn jag brukade spela det på… Suck!

  1. Nä, grilla marshmallows har jag gjort en massa gånger tidigare! Tycker det hör vintern till att sitta utomhus framför en sprakande brasa och bränna fingrarna och bli kletig av marshallowsen 😉 Åh så tråkigt att du inte har kvar datorn, har insett att min “Sims-dator” nog inte har många spelstunder kvar då den krashar ganska ofta så får se hur det blir med Simsspelandet för min del 🙁

 3. Åh ja men håller med, planering nu är kaos!! Försökt planera saker ända sedan Corona kom men kan inte komma på en enda sak som fungerat haha ❤️ Kram

 4. Jag tycker det var bra av dig att hinna med 5 saker i alla fall på din bucketlist. Jag har väl inte några saker jag ska göra eller vill göra direkt utom att få klart köket äntligen som vi börjat renovera 🙂 Kram

 5. Vilken härlig lista! Och här tror jag du kan beta av allt. För hösten hade jag alls ingen lista och lika bra var nog det.
  Och min lista för vintern 2020 blir ganska kort. Jag ska göra minst en sak jag tycker är roligt/trevligt varje dag. Jag vill varje dag också göra något som gör mig extra glad och även något som gör en annan person glad. Jag ska röra mig varje dag, så mycket jag kan ,även om ryggen inte vill. Och som en extra utmaning vill jag få till en helg i Romme för att åka skidor tillsammans med döttrar och barnbarn.
  Ha det så bra du kan.

  1. Åh, låter som ett par riktigt bra grejer att fokusera på den kommande tiden 🙂 Att göra något roligt eller trevligt varje dag ska jag nog sno insåg jag nu då det blir lätt att alla dagar annars blir likadana när man bara går hemma 🙂

 6. Så härlig lista!! Måste själv skriva en och publicera men tiden rinner iväg haha!! Det är ju sen gammalt att man har en bucket list varje årstid 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *