Uppdaterat 2022-12-23

Bloggen har sommaren 2018 verkligen bara bestått av resedagböcker – och här kommer en till.


En helg i augusti reste jag till Leksand i Dalarna. Detta är faktiskt den enda plats jag reser till varje år, och oftast till och med bor på samma hotell. Jag och min familj har nämligen så länge jag kan minnas rest till Leksand i slutet av sommaren för att tävla i den gotländska idrotten varpa. Det här året var inget undantag utan precis som vanligt bodde vi på hotellet Moskogen, kastade varpa och njöt av den härliga dalamiljön.


RESEDAGBOK LEKSAND | 10-12 AUGUSTI 2018Drönarfotografering i Leksand

Det hela slutade med att jag kom hem utan en enda bild på minneskortet på kameran. Tänkte att jag kanske kunde “fuska” till det här inlägget och använda en gammal bild istället, men insåg att jag i princip inte hade en enda, haha. Jag har en teori att jag blir inspirerad att fotografera när jag upplever något nytt, men att platser jag sett förut blir “vardag” och att jag blir mindre benägen att ta upp kameran då? Oklart! Hade i alla fall med mig min nyaste leksak – min drönare! Så lång historia kort: Här är de enda bilderna jag fotograferade under min resa:Drönarfotografering i Leksand - Resedagbok
Drönarfotografering i Leksand - Resedagbok
Drönarfotografering i Leksand - Resedagbok


Karta över platserna vi besökte i LeksandFler resedagböcker från Leksand

Weekend på Korstäppans herrgård (2020) En helg i Leksand (2019)Missa inga nya inlägg genom att följa Swedish Passport på Facebook eller Instagram

Rekommenderade inlägg

14 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *