Har du gjort en otrolig resa som man kanske bara får chansen att göra en gång i livet? Fortsätt läsa det här inlägget!


Jag har länge tänkt att jag skulle vilja få in andras reseberättelser här på bloggen. Nu när det inte händer så mycket på resefronten för någon av oss tänkte jag att det var ett perfekt projekt att ta tag i så att vi får drömma oss bort en stund! Min tanke är att påbörja en bloggserie med resereportage där jag på något sätt intervjuar människor som gjort en “once in a lifetime”-resa.


Vad menar jag med en “once in a lifetime”-resa då? Jo, det skulle exempelvis kunna vara att ha cyklat genom hela Sverige, tågluffat genom Europa, backpackat i Asien eller vandrat Inkaleden. Något ganska unikt och spektakulärt helt enkelt som många av oss kanske bara drömmer om att få genomföra en dag.Efterlyser dig som gjort en "once in a lifetime"-resa

Att resa till Nya Zeeland och gunga i världens största gunga skulle till exempel absolut kvala in som en spektakulär resa!Har du gjort en “once in a lifetime”-resa?

Hör av dig på mejladressen hello@swedishpassport.com eller lämna en kommentar med din mejladress på det här inlägget. Skriv gärna en rad eller två om resan också så jag vet “vad vi har att jobba med” så väljer jag ut ett par som känns drömmiga! Kanske hör hundra personer av sig, kanske hör ingen av sig, vi får väl se helt enkelt! 🙂Missa inga nya inlägg genom att följa Swedish Passport på Facebook eller Instagram

Rekommenderade inlägg

22 kommentarer

 1. Åh du, vilken fråga och vilken tanke…ett suveränt uppslag, men det kräver sin man/kvinna.
  Det kanske dessutom kräver att man har några år på nacken, till och med att man är “gammal och vis” 😉.
  Jag har gjort många “once in a lifetime resor” när jag var hyfsat ung. Då trodde jag att de aldrig skulle gå att återuppleva…men nu med facit i hand så vet jag…det blev inte en gång, det blev två och till och med tre.
  Jag har rest hela mitt liv och om inte c hade kommit så hade jag varit i långt över 100 länder idag. Nu sitter jag och minns, har insett att allt ont har något gott med sig…de gamla resorna gör sig hörda, jag minns och jag relaterar…och jag hoppas på en öppning av världen…för mig och även för er unga!
  Take Care och hoppas att du får bra respons!

  1. Åh, men tror verkligen att du har en poäng i det! Australien var ju verkligen ett sånt resmål för mig som jag trodde att jag bara skulle få uppleva en gång – och sen tog det bara tre år innan jag var tillbaka igen. Dock förblir ju känslan densamma när man väl är iväg på resan att det är en once in a lifetime, och den känslan är ju ärligt talat ganska oslagbar! 🙂

 2. Vilket kul initiativ. Min enda resa som är once-in-a-liftime är när jag och en kompis åkte bil ner till Libanon. Haha, tror det är något få drömmer om att göra.

 3. Min once in i lifetime resa var verkligen roadtrip i USA, från Kalifornien till Las Vegas under 12 dagar tillsammans med fotoresor. LA downtown, galna Las Vegas, Grand Canyon, Horseshoe Bend, Yosemite mm, varje dag var verkligen DRÖMMIG och jag tänker tillbaka på den resan exakt varje dag trots att det gått tre år. Min mejl är caroline.persson@hassleholm.se om det låter intressant 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *