Swedish Passport

Uppdaterat 2022-12-23

Här är den andra delen av min resedagbok från Hillared, Ullared och Göteborg.


Jag var där tillsammans med sambon för att hälsa på hans familj i totalt 12 dagar. I den här resedagboken tänkte jag berätta om ett par dagar i Hillared när vi väntade på att vår valp skulle födas (!!!), och en dagsutflykt till varuhuset Gekås i Ullared. Häng med!


RESEDAGBOK HILLARED | DAG 6-8 | 26-28 DECEMBER 2018Välkommen till världen, Stina

Sambons mamma föder upp staffordshire bullterriers, och hennes hund Bettan väntade valpar i mellandagarna. Den 26 december firade vi sambons födelsedag, och den 28 december föddes valparna. Jag har känt både Bettan och henne mamma Tova sedan de var valpar, så det var speciellt att få vara med när hon fick sin första kull valpar. Speciellt med tanke på att en av dem var vår Stina.

Jag och sambon har pratat om att skaffa hund hur länge som helst, men vi har inte haft något stabilt boende. Att hyra i andra hand suger förresten. Så att lägga till en hund i den ekvationen kändes inte bra. Nu har vi dock köpt en lägenhet och haft all möjlighet att välkomna en ny, fyrbent familjemedlem. Vi båda föll direkt för den minsta valpen i kullen som hade en lite vit prick på ryggen. Hon fick namnet Stina och flyttar hem till oss i februari. Vi ska bli hundägare. Så sjukt.


Välkommen till världen, Stina


RESEDAGBOK HILLARED | DAG 9 | 29 DECEMBER 2018Gekås i Ullared

Dagen efter att valparna föddes åkte vi till det enorma varuhuset Gekås i Ullared. Av miljöskäl köper inte jag särskilt mycket nyproducerat, men typ lakan och handdukar är grejer jag inte är bekväm med att köpa begagnat. Och tuggleksaker till Stina, såklart. Då vi både blivit med lägenhet och hundvalp fanns det en hel del vi behövde köpa, så då passar det ju perfekt med ett stopp på Gekås. Sedan måste jag ju erkänna att jag bara älskar att gå omkring där och bara titta på grejer och besökare, haha.Gekås i Ullared


Resedagböcker från Hillared, Ullared & Göteborg 2018-2019

Del 1: Jul i Hillared | Del 2: Gekås i Ullared | Del 3: Dagsutflykt till Göteborg | Del 4: Nyår i HillaredMissa inga nya inlägg genom att följa Swedish Passport på Facebook eller Instagram

31 svar

 1. Förstår att ni fastnade direkt när ni såg dom små hundvalparna! Så himla mysigt med vovve! Jag har två kissar jag älskar såå mycket! Har tyvärr inte tid för en hund,annars hade jag haft de! Såå himla fin bild?

 2. Åh vilken liten godis. Jag är så sugen på en Pomeranien i chokladbrunt. Ullared var år och dagar sedan jag var på.

 3. Men lägg av va sööööööt!!!
  Oh jag vill oxå ha!!
  Det finns ju inget sötare än valpar och kattungar…man smälter ju!

  Va kul med ett besök till ullared! Jag ÄLSKAR ullared, de har verkligen allt!!!

  Kram kram

 4. Det är verkligen lätt att fastna för små söt hundvalpar. Jag tycker att fluffiga små hundar har så fina. Så roligt med ett besök på gekås, det var länge sen som jag var där

 5. Men lilla goa vovven då! Förstår att ni blev helt sötsjuka i den lilla gofisen! Hjälp alltså med Gekås, man kan göra bra fynd där om man verkligen behöver något – men för mig som tänker mycket på miljö och hållbarhet är det ett centrum av domedagen?

  1. Haha åh, skoja inte! Jag försöker att bara handla second hand men det finns en hel del grejer jag inte vill köpa begagnat (sängkläder, handdukar osv) och då vi precis köpt lägenhet och hundvalp fanns det massa bra saker att fynda på Gekås 😉 Samtidigt får man ju sån ångest när man ser alla överfulla kundvagnar och funderar på om alla verkligen behöver allt de plockar på sig, hehe 😉

 6. It seems you had great time there and enjoyed a lot. Very soon i will be there.

  Thanks for sharing beautiful post.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *