Uppdaterat 2023-01-23

Jag är tydligen gift? Är någons fru? HAR EN MAN? Så märkligt.


Jag har nog fortfarande inte riktigt fattat det. Men den 12 augusti gifte jag mig i alla fall med han den där som jag hängt ihop med i tio år. Bröllopet blev så fint. Så roligt. Så svettigt. Tror vi måste ha gift oss på sommarens absolut varmaste dag. Men wow vilken dag. Skulle ju ljuga om jag sa att det inte känns lite vemodigt att det hela bara “är över” nu efter alla månader med bröllopsplanerande. Bröllopsdagen gick ju så himla fort. Men som jag njöt.Jag har gift mig


Annars då? Jo men efter bröllopet åkte vi på bröllopsresa till Spanien, Frankrike och Italien. Har alltså lämnat landet för första gången sedan pandemin. Galet. Har även rest en hel del inom Sverige i sommar. Och sen har jag också gått och avklarat 6 månader på mitt jobb så är inte längre provanställd utan har en tillsvidareanställning. För första gången i livet efter så många år som egenföretagare.

Om jag haft en händelserik sommar? Jo men det skulle jag nog allt vilja påstå. Så bloggmaterial har jag absolut. Ska bara hitta lite tid till att faktiskt göra något av det. Vi ses!Missa inga nya inlägg genom att följa Swedish Passport på Facebook eller Instagram

Rekommenderade inlägg

52 kommentarer

  1. Men oj vad mycket roligt du haft för dig i sommar!! Stort grattis till giftermålet och all lycka till er! Samt ett ytterligare grattis till anställningen 🥰

  2. Stort grattis! Du får börja planera en kväll med eventuella tärnor och marshalkar eller något för att få njuta lite till av bröllopskänslan 🙂

  3. Stort grattis, vad roligt och mysigt! Härligt att besöka flera länder på bröllopsresan och att de går att resa i fortsatta pandemitider! 🙂 Jag gick ner på knä förra helgen och frågade om sambon ville bli min man, vi har varit förlovade i flera år men pandemin och min covid och postcovid kom emellan livet och framtida bröllopsplaner. Nu väntar vi med bröllopet tills vårt första barn kommer i mars. 🙂

  4. Men så roligt, stort stort grattis till er och grattis till din tillsvidareanställning 😍
    Här firar jag bröllopsdag den 12 september, vår andra bröllopsdag. Jo, håller helt med om att tiden går fort haha.. 😳😅

  5. nej men Grattis til er två så vackert Det är ju verkligen den största dagen sen kommer barn o barn o barn som blir största =)

  6. Så underbart, många grattis. Jag har redan råkat veta genom Isa och längtat efter bilder och berättelser, jag hoppas du vill dela mera när du landat lite 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *