Lost in Paradise – Don’t send help!Hej från andra sidan jordklotet! Just nu håller jag på att resa runt i Australien, Nya Zeeland, Nya Kaledonien och Vanuatu tillsammans med min familj och min sambo. Alltså nyp mig, har du hört något mer fantastiskt? Detta är en resa som vi planerat och drömt om i flera år så gissa om vi njuter!Lost in Paradise


Nu upptäcker vi Sydney i Australien efter att ha spenderat de senaste dagarna på en kryssning där vi besökt Noumea och Lifou i Nya Kaledonien och Mystery Island och Port Vila i Vanuatu. När vi är klara med Sydney lämnar vi Australien en stund för att uppleva världens äventyrshuvudstad Queenstown i Nya Zeeland innan vi kommer tillbaka till Australien för att besöka Sunshine Coast som är staden jag och min sambo bodde i 2016.


Som du kanske förstår är det här med skärmtid extremt lågt prioriterat just nu utan jag är helt klart lost in paradise. Jag har dock så mycket bilder och berättelser som jag ser fram emot att dela med mig av när jag är hemma i Sverige igen. Tills dess, föj mig på Instagram där jag lägger upp stories so ofta jag kan! @swedishpassport heter jag där.


See you later!


Missa inga nya inlägg genom att följa Swedish Passport på Facebook eller Instagram

Rekommenderade inlägg

16 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *