Swedish Passport

Uppdaterat 2022-12-01

Jag var bjuden på Momondo Open World Awards 2018, en gala för reseinfluencers.


Momondo Open World Awards grundades av Momondo för att hylla influencers som inspirerar till att utforska och riva kulturella barriärer som separerar människor. Jag var där tack vara alla er fantastiska människor som kommenterar mina blogginlägg och likear mina fotografier på Instagram. Det var tack vare er jag var en av tio finalister i kategorin “Fotografi”. Så jag vill börja med att säga TACK till alla som har röstat på mig! Ni röstade mig hela vägen till finalen där en jury fick avgöra vinnaren. Det var inte jag, men jag känner mig ändå som en vinnare med det fantastiska stöd jag fått av er – TACK SÅ MYCKET! ❤

Jag tog med mig sambon som min +1 till galan som arrangerades på Skyddsrummet i Stockholm och det hela började med mingel med drinkar och följdes upp med en middagsbuffé.Momondo Open World Awards 2018
Momondo Open World Awards 2018
Momondo Open World Awards 2018


Efter det började själva galan. Det var fyra olika kategorier med två vinnare i varje, en för hela kanalen i sin helhet och en för ett specifikt inlägg. Juryn bestod av reseprofiler inom olika områden och var producenten Harald Broström, resejournalisten Johanna Jackson, reseduon Alex Waltner och Christine Wedberg samt Isabella Knudsen som jobbat med både Röda Korset och Amnesty International.

Efter galan var det en efterfest men vi stannade inte särskilt länge. Jag var inte på festhumör och ville egentligen bara hem för att kunna ta av mig djävulspåfundet som kallas “högklackat”. Fattar inte ens varför jag försöker ha på mig det när jag vet att jag är en sneakers- och vandringskänga-tjej 😉Momondo Open World Awards 2018
Momondo Open World Awards 2018
Momondo


Här är alla vinnare på Momondo Open World Awards 2018BLOGG
Enskilt inlägg: Lydias Planet
Samlat verk: Discovering the planet

FOTOGRAFI
Enskilt inlägg: Ola Cedell
Samlat verk: Everyday Explorers

VIDEO
Enskilt inlägg: Where is Alice
Samlat verk: LifeInMotion

OPEN WORLD
Enskilt inlägg: pwgfreestyle
Samlat verk: Finally LostMissa inga nya inlägg genom att följa Swedish Passport på Facebook eller Instagram

25 svar

    1. I år var första gången den hölls i Sverige, tidigare har den bara funnits i ett par andra Europeiska länder så jag ska ärligt talat säga att jag inte hört talas om den heller innan jag blev nominerad 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *