Swedish Passport

Uppdaterat 2023-01-24

Och bara sådär har det gått nästan fyra månader sedan mitt senaste blogginlägg.


Vad hände egentligen? Livet hände. Världen hände. Och helt plötsligt hade februari, mars, april och större delen av maj försvunnit. Det var pandemi. Vi spikade bröllopsdatum och skickade ut inbjudningar. Det blev krig. Och mitt i allt detta började jag på ett nytt jobb. Mitt drömjobb, för att vara exakt. Ångest och lycka i ett liksom. Är det någon sorts förklaring på varför jag inte bloggat. Ja? Nej? Kanske. Jag vet inte.

Sedan 1 mars jobbar jag i alla fall som digital kommunikatör och grafisk formgivare på ett av Skandinaviens största upplevelseföretag. Jag jobbar alltså numera heltid med att skapa innehåll med syfte att inspirera till resor och upplevelser. Gör allt från sociala medier-inlägg till turistbroschyrer. Nej men alltså SNÄLLA. Nyp mig i armen. Hade knappt vågat drömma om att lyckas landa ett jobb som känns så perfekt för mig? Trivs nästan oförskämt bra. Jag får ju liksom jobba med mitt allra största intresse.

Men jag har som ändå saknat den här bloggen och att få skapa innehåll för min egen skull. Som bara är mitt liksom. Så kanske kan detta ses som någon form av “I’m back”-inlägg? Även om uppdateringen lär bli något mer sporadisk än tidigare. Du vet, livspussel och allt det där.Pandemi, bröllopsplaner, krig & nytt jobb i turismbranschen


Sammanfattningsvis: Det har hänt en hel del i livet. På resefronten har det däremot stått ganska stilla, men det hoppas jag det blir ändring på snarast. Jag har nämligen för första gången på två och ett halvt år planer på att åka utomlands. Galet, jag vet. Finns det ens en värld där ute? Har glömt bort. Sitter i alla fall med resor bokade till både Spanien, Frankrike, Italien och Portugal framåt hösten.

Men innan dess ser jag fram emot en sommar i Sverige. Tänker mig många idylliska småstäder och härliga naturupplevelser. Har även en vecka bokad i Skåne och har chockat exakt alla, allra mest mig själv, med att inte ha någon Gotlandsresa bokad. Klarar jag av tanken på en sommar utan Gotland? Låter ju ganska otänkbart egentligen, men vi får se. Sen ska jag ju också gifta mig. GAAAH.Vi ses! Förhoppningsvis tidigare än om fyra månader.Missa inga nya inlägg genom att följa Swedish Passport på Facebook eller Instagram

40 svar

 1. Kul att det händer mycket annat spännande 🙂
  Återigen grattis till ditt jobb. Tänkte lite på dig igår när jag var på en viss ö i Mälaren 😉

  Ser fram emot dina kommande blogginlägg 🙂
  Kram

 2. Så otroligt glad jag blir! Gratulerar till alla framgångar, låt livet hända om det finns såhär glada och goda saker i det!

 3. Waoow så spännande, och vad roligt att det också har varit din drömchans som blev sann =D. Vilket företag är det?

 4. Åh, stort grattis till nya jobbet, låter ju verkligen som en dröm, och du är ju som klippt och skuren för den rollen! Så himla kul! Hoppas på fler uppdateringar här framöver, det är mysigt att följa dig. 🙂

 5. Välkommen till Portugal 🙂 Visst finns världen kvar, även om den kanske ser lite annorlunda ut. Och jag hoppas du hittar inspiration till egen content trots ditt nya jobb, grattis förresten!

 6. Förstår precis! När man har fullt upp i livet och måste få ihop livspusslet, är det svårt att få till även blogglivet, hur mycket man än älskar det! Men låter ju helt FANTASTISKT att du fått ditt drömjobb äntligen, stort grattis till dig! Spännande med resor inplanerade framåt hösten, hoppas att inte fler käppar i hjulen sätts för dig och ditt resande 🥰

 7. Vad kul att ha dig tillbaka. Stort grarttis till jobbet, låter ju perfekt för dig.
  Vad många resor du har bokade. Låter som att du har en grym sommar och höst framför dig.

 8. Stort grattis till jobbet!Så roligt! Och passande.
  Roligt att du skrivit men jag öfrstår ju att det är mycket som händer just nu.
  Och vad gäller Gotland så går det nog bra. Sverige har ju så mycket vackert.
  Ha det allra bäst.

 9. Nämen grattis till nya jobbet, vad kul! 😀

  Ja jag vet, jag skulle också bara ta en liiiten bloggpaus… men sen kom livet i vägen 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *