Efter mindre än 24 timmar i Sydney, var det dags för oss att ge oss ut på havet.


Vi åkte nämligen på en kryssning med Royal Caribbean på deras skepp Radiance of the Seas och besökte öarna Vanuatu och Nya Kaledonien. Det är ganska långt mellan Sydney och Noumea som var vårt första stopp på kryssningen, så de två första dagarna spenderades till havs. Hur många bilder tog jag under dessa två dagar? Noll. Haha! Hade faktiskt planer på att hoppa över att skriva en resedagbok om de här dagarna på grund av det, men kom på att jag kunde fuska och använda ett par solnedgångsbilder som togs ett par dagar senare. Lovar att jag blev bättre på att använda kameran de återstående 7 dagarna av kryssningen!Vad gör man till havs på ett kryssningsfartyg i två dagar?

Utöver att komma ikapp med lite sömn efter den långa flygresan till Australien och äta alldeles för myckeet mat på buffén spenderade vi våra två dagar tills havs med en massa roliga aktiviteter som inkluderade bland annat: Ansiktsbehandlingar på spaavdelningen, kunskapsquiz om allt från hundar till Harry Potter, utomhusbio vid poolen på övre deck, föreställningar i teatern, musikquiz med allt från Disneysånger till Michel Jacksson-låtar och lata stunder vid poolen. Vi hade alltså inte svårt att få dagarna att gå, om man säger så!Till havs på Radiance of the Seas
Till havs på Radiance of the Seas
Till havs på Radiance of the Seas
Till havs på Radiance of the Seas


Läs mer från destinationerna på kryssningen

SydneyNoumeaMystery Island Port Vila Lifou


Missa inga nya inlägg genom att följa Swedish Passport på Facebook eller Instagram

Rekommenderade inlägg

29 kommentarer

  1. Härligt att du inte ens hann att fotografera! Äta gott, köra quiz och bara vara är väl den perfekta återhämtningen! Ser fram emot att läsa fortsättningen! Jättefina bilder ? Kram ?

  2. Kul att hänga med! Vi gjorde i februari 2019 en kryssning i Sydamerika. Startade i Chile, fortsatte söderut, Patagonien m.m., Eldslandet, rundade Kap Horn, Falklandsöarna, Uruguay och Buenos Aires. Perfekt sätt att se och uppleva mycket. Vi var ute i nästan tre veckor. Vid ett par tillfällen var vi också till havs ett par dygn, men inga problem att få tiden att gå. Ska läsa mer om er resa! Med nöje. Ha det fortsatt bra och njut.

    1. Men åh, lät ju verkligen som en helt magisk resa! Patagonien står högt upp på min “jag måste resa dit typ helst nu”-lista, haha 😉 Fast vet inte hur min kropp skulle må efter tre veckor på en kryssning då jag redan kring dag 3 brukar ge upp på allt som heter sallad och gå all in på dessertbordet 😉

  3. Bilderna du tog var iaf jättefina 😉 Så mysigt att vara på havet och det låter som att ni hade det jättebra 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *