Uppdaterat 2021-11-20

Idag tänkte jag hylla ett par fantastiskt inspirerande kvinnor på Instagram.


Det finns ju så otroligt många kvinnor ute i världen som är så otroligt inspirerande, på så himla många olika sätt. I det här inlägget tänkte jag lyfta ett par kvinnor som driver några av mina favoriter bland resekonton på Instagram, och något de alla har gemensamt är att de gör sin egen grej och lever livet helt och hållet på sina egna villkor. Tänk vilken fantastisk värld vi hade levt i om alla kvinnor hade rättigheten och möjligheten att göra precis det!Resekonton på Instagram av inspirerande kvinnor@asasteinars

Ása bor på Island och reser runt på denna overkligt vackra ö och skapar fantastiska bilder.

@offthegridwith

Svenska Maja lever vanlife på heltid och reser ensam runt i Europa i en campervan hon själv byggt.

@meghanorourkee

Meghan bor i Kanada och delar ofta med sig av helt magiska bilder från sina äventyr ute bland berg och skog.

@thegingerwanderlust

Fransk-brittiska Ellie bor i Paris men delar positiva och härliga bilder från världens alla hörn.

@amaliabrauns

Svenska Amalia bor tillsammans med sin familj i en van sedan ett och ett halvt år tillbaka – och de håller just nu på att bygga om en gammal skolbuss som ska bli deras nya hem.

@frauki

Hon kallar sig för Frauki på Instagram, bor i Tyskland och delar med sig av fantastiska bilder från sina vandringsäventyr.

Följer du några inspirerande kvinnor på Instagram?Missa inga nya inlägg genom att följa Swedish Passport på Facebook eller Instagram

20 kommentarer

  1. Amalia har jag träffat några gånger då vi bor/bodde i samma stad och hon också var inblandad i dansen ett tag. ^^

  2. Roligt att du delar med dig av inspirerande Instagram-konton. Att bo och/eller resa runt i en van är himla inspirerande!

    Kram

  3. Vad roligt att du “hittat” dessa. Så häftiga. Ska absolut titta. För egen del har jag nog inte alls några förslag. Men starka kvinnor med idéer gillar jag. Tack för fina tips.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.