Site Loader
Det tog bara två år, men nu har jag äntligen skapat en Facebooksida till bloggen.


Eller skapat och skapat, gjorde den för två år sedan för att kunna ha ett företagskonto på Instagram, men har inte gjort något mer med den förrän nu. Behövde tydligen en tråkig fredagskväll för att ta tag i det, haha. Numera finns alltså Swedish Passport på Facebook!


Ska väl inte påstå att jag har några storslagna planer kring Facebooksidan. Jag kommer nog bara dela med mig av länkar när jag publicerat ett nytt inlägg här på bloggen. Har nämligen vänner som beklagat sig över att de missat en massa inlägg om mina resor, och jag har inte varit så sugen på att spamma mitt privata Facebookflöde med blogglänkar. Därför är ju en Facebooksida perfekt! Då får ju bara de som faktiskt aktivt valt att följa sidan se inläggen.Vill du också följa Swedish Passport på Facebook?

Spana in https://www.facebook.com/swedishpassport

10 Replies to “Swedish Passport, numera på Facebook”

  1. Så roligt at du har skaffat dig en Facebook sida, det har vi også! Följer dig nu 😍 Hoppas du får en bra dag ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *