Site Loader
Swedish Passport Facebook
Det tog bara två år, men nu har jag äntligen skapat en Facebooksida till bloggen.


Eller skapat och skapat, jag gjorde den för mer än två år sedan då det är ett av kraven för att kunna ha ett företagskonto på Instagram. Jag har tänkt att jag skulle försöka göra något av den men har av någon anledning inte gjort det tidigare. Behövde tydligen en tråkig fredagskväll hemma för att ta tag i det, haha. Numera finns alltså Swedish Passport på Facebook!


Jag ska väl inte påstå att jag har några storslagna planer kring Facebooksidan. Jag kommer nog bara dela med mig av länkar när jag publicerat ett nytt inlägg här på bloggen och inte mycket mer än det. Har nämligen vänner som beklagat sig över att de missat en massa inlägg om mina resor då de inte går in på bloggen varje dag liksom, och jag har inte varit så sugen på att spamma mitt privata Facebookflöde med blogglänkar. Därför är ju en Facebooksida perfekt! Då får ju bara de som faktiskt aktivt valt att följa sidan se inläggen, och de som inte vill slipper, haha.Vill du också följa Swedish Passport på Facebook?

Spana in Facebooksidan här: https://www.facebook.com/swedishpassport

10 Replies to “Swedish Passport, numera på Facebook”

  1. Så roligt at du har skaffat dig en Facebook sida, det har vi også! Följer dig nu 😍 Hoppas du får en bra dag ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *