Uppdaterat 2021-07-31

Det är torsdag och dags för en ny Travel Throwback!


Jag håller just nu på att skriva på min sista tenta för den här terminen, så vad passar bättre än en throwback på den bästa skoluppgiften jag någonsin haft? År 2016 bodde jag och min sambo i Australien och studerade på University of the Sunshine Coast. Jag valde kurser utefter vad jag tyckte lät roligast vilket slutade med att jag valde en om marina ryggradsjur då det stod “field trips” i beskrivningen. Även om kursen i sig kan ha varit det svåraste jag någonsin gjort är jag så glad att jag valde den då en av dessa field trips var att studera knölvalar i det fria vid Hervey Bay! Det var verkligen en så sjukt häftig uppelvelse då det var en massa valar i vattnet. Knölvalar blir för övrigt cirka 15 meter långa och väger 36 ton så det var så mäktigt att ha dessa enorma djur simmandes runt båten. Valar är så fantastiska djur och jag är så glad att ha fått se dem i det fria!

Jag blir alltid så känslosam när jag tittar igenom mina Australienbilder då jag saknar det så otroligt mycket, men nu blir jag bara taggad då jag ska resa tillbaka dit om mindre än 6 månader. Gaaaah, längtar så mycket! Här är i alla fall lite bilder från min dagsuflykt till Hervey Bay:Travel Throwback Thursday: Hervey Bay 2016
Travel Throwback Thursday: Hervey Bay 2016
Travel Throwback Thursday: Hervey Bay 2016
Travel Throwback Thursday: Hervey Bay 2016
Travel Throwback Thursday: Hervey Bay 2016
Travel Throwback Thursday: Hervey Bay 2016
Travel Throwback Thursday: Hervey Bay 2016


Vill du läsa mer om min tid i Australien 2016?

Bribie IslandBrisbaneCanberra Sunshine CoastMissa inga nya inlägg genom att följa Swedish Passport på Facebook eller Instagram

Rekommenderade inlägg

28 kommentarer

  1. Älskar att observera valar i det vilda så himla häftiga! Åh vad roligt att du ska tillbaka! Ta med mycket bilder hem som vi alla kan bli avis på haha

  2. Men alltså WOOOW! Hur mycket drömmigt har du inte fått uppleva i ditt liv egentligen?? Är verkligen så glad för din skull att du fått göra det, och TACK för att du delar med dig <3

  3. Åååh så nice <3<3 Vi kommer besöka Australien igen i oktober, men bara ett kort besök i Sydney, men alltid något <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *