Uppdaterat 2021-09-11

Dags för en Travel Throwback Thursday till både Grekland och Turkiet!


Det var en resa till Kos och Bodrum som jag gjorde tillsammans med min och mina kusiners familj år 2002. Jag var sex år gammal då så har väl inte jättemycket minnen från den här resan mer än alla fina dekorationer vi fick i våra barndrinkar – mest för att jag tog hem alla och sparade i flera år efteråt, haha. Vi bodde på den grekiska ön Kos hela resan och hängde mest vid poolen, men vi hyrde även cyklar och cyklade runt ön och gjorde även en dagsutflykt till Bodrum i Turkiet.

Jag älskar verkligen att göra de här riktigt gamla tillbakablickarna då det ger mig en anledning att bläddra igenom familjens fotoalbum. Så mysigt, men också så fruktansvärt roligt. Jag menar titta bara på mina fantastiska outfits! Vem vill inte ha en rosa tröja med råttor på liksom?

Här är några bilder från Kos och Bodrum 2002:Kos & Bodrum 2002

Lata dagar vid hotellets pool

Vänster: Jag som får håret flätat i Bodrum Höger: Jag och min lillebror som av någon anledning poserar med en polis och hans vapen. Mamma och pappa, what the actual fuck?

Kos & Bodrum 2002

En middag där alla av någon anledning har hattar på sig?

Kos & Bodrum 2002

Jag, pappa och min lillebror framför vad jag efter lite Googlande kommit fram till borde vara Western Archaeological Zone

Kos & Bodrum 2002

Jag och min kusin som är jätteglada och dricker drinkar vid poolen, haha!Läs mer från Grekland

Rhodos 1996Kreta 2018Missa inga nya inlägg genom att följa Swedish Passport på Facebook eller Instagram

Rekommenderade inlägg

18 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *