In today’s Travel Throwback Thursday, we’re looking back on when I visited Rome in 2016.
I actually get reminded of this trip every day since me and my boyfriend got painted by a street artist in one of the piazzas and that painting is the first thing you see when you enter our apartment. We were there in February together with my family and enjoyed the warm weather and beautiful city. I keep on mentioning it all the time, but I just love to look at stunning buildings, and Rome was filled with them! We visited some of the main tourist attractions like Forum Romanum, Colosseum, Castel Sant’Angelo, Fontana di Trevi, the Spanish Stairs and more piazzas then I could have counted. We also spent one day in the worlds smallest country Vatican City which is located in Rome, but that deserves a completely different travel throwback!
I think we were there for five days and I ate pizza and pasta every day, haha! Nothing beats Italian food 😉

Rekommenderade inlägg

20 kommentarer

 1. Jag vet inte om jag "gjorde fel" på något sätt, haha, men jag va verkligen inte imponerad utav Rom. Märkligt med sant! Tyckte att Amsterdam slog det alla dagar i veckan 😉 Kram <3

  1. Åh, tycker det är så kul att höra om olika uppfattningar om resmål! Själv tyckte jag själva staden Rom var helt fantastiskt vacker, men minns hur sjukt besviken jag var vid de stora sevärdheterna som totalförstörts av turismen. Tycker också att Amsterdam är bättre, mest för att atmosfären där var så himla mycket härligare 😉

 2. Det ser fantastiskt ut, jag har faktiskt aldrig varit där. Men jag har varit i Italien ett par gånger och OMG, deras pasta är verkligen mördande god!

 3. Härliga och vackra bilder som du visar ifrån Rom.
  Jag har varit där en gång och tyckte att det fanns mycket att se, jag gillar deras gamla och fina hus.
  Skulle gärna vilja åka dit en gång till.
  Trevlig helg.
  Kram!

 4. Men alltså jag vill bara slänga mig på första bästa plan och ge mig ut för att resa, men har 2 inplanerade resor snart och tro det eller ej men dem är inte bara till England haha CHOCKERANDE va hehe, men ska åka till Wien med jobbet och jag är sååååå taggad!

 5. Jag var i Rom förra året. Äskade verkligen den staden. Vi bodde på ett hotell bara några meter från fontana de trevi. Minnesvärd resa verkligen.

 6. Så himla fina bilder 🙂 Rom är en stad jag så gärna skulle vilja besöka, ser ut som en så fin stad, extra intressant för mig som är så intresserad av konst och historia, vilket det ju finns mycket av där 🙂 Får bli en framtida resa.

 7. Åh, detta gör mig sugen på att börja gå igenom mina bilder från Rom! Var där 2011 och kan längta tillbaka ibland. Italien är så himla vackert 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *