Nu har jag varit och grävt i familjens fotoalbum igen.


Det är ju trots allt torsdag och dags för ännu en Travel Throwback Thursday, denna gång på en resa till Teneriffa 2003. Jag brukar ju börja dessa äldre throwbacks med “jag var bara si och så gammal så minns ju inte supermycket”, men inte denna gång! Trots att jag inte ens var åtta år när det begav sig minns jag en hel del från den här resan. Jag åkte i alla fall dit på en klassisk charterresa med min familj i samband med pappas 40-årsdag och här är ett par grejer jag minns att vi gjorde på Teneriffa:


 • Vi bodde på ett nybyggt hotell – som inte var helt färdigt och vårt hotellrum saknade både det ena och det andra.
 • Vi lärde känna och hängde mycket med våra hotellgrannar som var en familj från Skåne med barn i samma ålder som mig och min bror.
 • Vi fick reda på att mamman i Skåne-familjen var barndomsvän med vår granne hemma i Sverige (snacka om att världen är liten!).
 • Vi åkte till toppen av vulkanen Teide.
 • Vi besökte ett vattenland och glömde ryggsäcken med pengar och pass på bussen tillbaka till hotellet.
 • Vi hade ett “Follow that car!”-moment när vi hoppade in i en taxi för att hinna ikapp bussen med våra tillhörigheter.
 • Vi var ute på en snorklingsutflykt där alla passagerare sjöng “Happy Birthday” för min pappa.
 • Vi barn hittade på en massa roligt på hotellet med Lollo och Bernie-klubben (fattar varför charter är så populärt bland barnfamiljer!).

Och så självklart några bilder på det också:Travel Throwback Thursday: Teneriffa 2003

Jag som sitter och chillar framför vulkanen TeideTravel Throwback Thursday: Teneriffa 2003

Lollo och Bernie!Travel Throwback Thursday: Teneriffa 2003

Oklar bild tagen från snorklingsbåten, men visst är det ett öga målat på klippväggen?Missa inga nya inlägg genom att följa Swedish Passport på Facebook eller Instagram

Rekommenderade inlägg

20 kommentarer

 1. Så otroligt härligt att man kan minnas så mycket även fast man var så liten!
  Jag var 9 år då jag var där tillsammans med min familj, min moster, kusin + pojkvän och mormor. Vi hade det himla mysigt! Och som du säger kommer jag ihåg mycket från denna resa jag inte gör vid andra resor. Minns att vi var på Teide också 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *