Swedish Passport

Om Swedish Passport

Resebloggen Swedish Passport startades i januari 2018 av mig, Amanda. Sedan dess har jag på ett personligt sätt delat med mig av mina reseskildringar från världen över tillsammans med mycket information och förhoppningsvis även en del inspiration. Detta är min plattform där jag kan kombinera och dela med mig av mina tre största intressen i livet: Resa, fotografera och skriva.

Swedish Passport har varit finalist i Momondo Influencers Open World Awards och nominerad i kategorin “Upptäckare” i Apollos Reseinspiratör.

Personen bakom Swedish Passport är jag, Amanda, en äventyrlig tjugo-någonting-åring uppväxt i Stockholm. I bagaget har jag bland annat studier i Australien och en karriär som mäklarfotograf. Numera jobbar jag som kommunikatör och grafisk formgivare inom turismbranschen och försöker resa så mycket som möjligt på fritiden – allt från platser en cykelresa bort till andra sidan jordklotet.

Palmer och ruiner är något av det finaste jag vet, och favoritdestinationerna i världen är Australien och Gotland. Annars älskar jag att upptäcka nya platser. Ett plus är alltid om de är lite fotogeniska också.