Swedish PassportOm Swedish PassportResebloggen Swedish Passport startades i januari 2018 av mig, Amanda. Sedan dess har jag på ett personligt sätt delat med mig av mina reseskildringar från världen över tillsammans med mycket information och förhoppningsvis även en del inspiration. Detta är min plattform där jag kan kombinera och dela med mig av mina tre största intressen i livet: Resa, fotografera och skriva.

Swedish Passport har varit finalist i Momondo Influencers Open World Awards 2018 och nominerad i kategorin “Upptäckare” i Apollos Reseinspiratör 2019.

Om AmandaPersonen bakom Swedish Passport är jag, Amanda, en äventyrlig tjugo-någonting-åring uppväxt i Stockholm. I bagaget har jag bland annat en karriär som mäklarfotograf och simlärare, och har bott och studerat i Australien. Numera är jag kommunikatör och grafisk formgivare inom turismbranschen, och försöker resa så mycket som möjligt – till platser som ligger allt från 30 minuter bort med pendeln till andra sidan jordklotet.

Palmer och ruiner är något av det finaste jag vet, och favoritdestinationerna i världen är Australien och Gotland. Annars älskar jag att upptäcka nya platser, och ett plus är alltid om de är lite fotogeniska också.