Swedish Passport

Uppdaterat 2022-12-23

Det är torsdag och dags för en Travel Throwback på min resa till Legoland i Billund 2003.


Jag älskar verkligen att göra de här riktigt gamla tillbakablickarna då så många minnen kommer tillbaka när jag sitter och bläddrar igenom familjens fotoalbum. Jag var bara åtta år när vi besökte Billund 2003, men har faktiskt ändå ett par riktigt starka minnen från resan. Jag var där med min familj och vi var självklart där för att besöka Legoland. Mitt starkaste minne från resan var att en av berg-och-dalbanorna gick sönder och att vi fastnade mitt i en kurva, samt att jag var sjukt fascinerad över att man kunde köpa Lego på lösvikt precis som om det var lösviktsgodis i vilken matvarubutik som helst. Jag minns också att jag tog körkort på Legobil, även fast att jag körde i fel fil. Vid åtta års ålder bröt jag alltså min första trafikregel! Kanske blev jag traumatiserad av att de ropade “Sverige 25 (det var min bil!), du kör i fel fil” i högtalarna, och att det kan vara anledningen till att jag fortfarande inte har körkort, haha.

Resan till Billund var min första till Danmark och jag har sedan dess bara varit i Köpenhamn för att gå på Tivoli. Kanske är det dags att se lite mer av Danmark än bara nöjesparker?Travel Throwback Thursday: Billund 2003


Mer från Danmark

Köpenhamn (Tillbakablick 2016)Missa inga nya inlägg genom att följa Swedish Passport på Facebook eller Instagram

19 svar

  1. Jag vill åka dit. Vi fick aldrig åka när vi var små, så jag vill gärna åka nu när jag är äldre! 🙂 Eller så väntar jag tills jag får barn, vi får se 😉

  2. Danmark är verkligen fint 🙂 Var där för första gången i somras och Köpenhamn var verkligen så mysigt och fint, absolut ett ställe jag måste tillbaka till 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *