Swedish Passport

Uppdaterat 2022-12-23

Det är torsdag och dags för en ny Travel Throwback.


År 2016 studerade jag och min sambo i Sunshine Coast, Australien. Jag valde kurser utefter vad jag tyckte lät roligast. Det slutade med att jag valde en om marina ryggradsdjur då det stod “field trips” i beskrivningen. Även om kursen i sig kan ha varit det svåraste jag någonsin gjort är jag så glad att jag valde den. En av dessa field trips var nämligen att studera knölvalar i det fria vid Hervey Bay. Det var verkligen en så sjukt häftig upplevelse då det var en massa valar i vattnet. Knölvalar blir för övrigt cirka 15 meter långa och väger 36 ton så det var så mäktigt att ha dessa enorma djur simmandes runt båten. Valar är så fantastiska djur och jag är så glad att ha fått se dem i det fria.

Jag blir alltid så känslosam när jag tittar igenom mina Australienbilder då jag saknar det så otroligt mycket. Här är i alla fall lite bilder från min dagsuflykt till Hervey Bay:Travel Throwback Thursday: Hervey Bay 2016
Travel Throwback Thursday: Hervey Bay 2016
Travel Throwback Thursday: Hervey Bay 2016
Travel Throwback Thursday: Hervey Bay 2016
Travel Throwback Thursday: Hervey Bay 2016
Travel Throwback Thursday: Hervey Bay 2016
Travel Throwback Thursday: Hervey Bay 2016


Mer från Australien 2016

Bribie Island | Brisbane | Canberra | Sunshine CoastMissa inga nya inlägg genom att följa Swedish Passport på Facebook eller Instagram

28 svar

  1. Tycker verkligen det är så häftigt att du bott i Australien, skulle verkligen själv vilja åka dit någon gång för det verkar så fint! 😀 <3

  2. Älskar att observera valar i det vilda så himla häftiga! Åh vad roligt att du ska tillbaka! Ta med mycket bilder hem som vi alla kan bli avis på haha

  3. Men åh vilken fantastisk upplevelse!! Så roligt att studera i Australien, och vilken otrolig kurs! Förstår att du längtar tillbaka?

  4. Men alltså WOOOW! Hur mycket drömmigt har du inte fått uppleva i ditt liv egentligen?? Är verkligen så glad för din skull att du fått göra det, och TACK för att du delar med dig <3

  5. Åååh så nice <3<3 Vi kommer besöka Australien igen i oktober, men bara ett kort besök i Sydney, men alltid något <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *