Swedish Passport

Uppdaterat 2022-12-30

När detta skrivs är det bara en vecka kvar tills jag reser tillbaka till Australien.


Kan vi bara ta en sekund och inse hur fantastikt det är? Det är nästan så att jag börjar gråta varje gång jag tänker på det. Jag ska få resa tillbaka till mitt “home away from home”. Men mer om det nästa vecka. Den här torsdagen tänkte jag det var dags att göra en Travel Throwback Thursday på min resa till Bribie Island som jag gjorde när jag bodde i Australien 2016. Då studerade jag på universitetet och en av kurserna var om marina ryggradsdjur. På den kursen hade vi en field trip till Hervey Bay för att studera valar och en till Bribie Island för att studera fåglar.

Låt oss börja med att säga att det här med fåglar inte riktigt är min grej. Medan mina kursare satt och skrek att de såg en “eastern curlew” eller en “whimbrel” (som jag ärligt talat fortfarande inte kan identifiera) spenderade jag min tid med kikaren med att titta på hus och andra båtar, haha. Vi hade en riktigt härlig dag dock, och fick även se ett par delfiner och en sköldpadda i vattnet. Tänk om alla skoldagar kunde spenderas på det här sättet ändå.Bribie Island 2016 - Travel Throwback Thursday
Bribie Island 2016 - Travel Throwback Thursday
Bribie Island 2016 - Travel Throwback Thursday
Bribie Island 2016 - Travel Throwback Thursday


Mer från Australien 2016

Brisbane | Canberra | Hervey Bay | Sunshine CoastMissa inga nya inlägg genom att följa Swedish Passport på Facebook eller Instagram

32 svar

  1. Wow! Så häftigt att ni såg sköldpaddor och delfiner! Älskar delfiner dom är fantastiska!?låter som ni hade de toppen! Jättefina bilder ❤️

  2. Ena sonens polares bror har pluggat i Australien i 2 år och kom hem förra veckan. Han hade så mkt spännande att berätta för grabbarna. En dröm att resa dit. Underbar bild med kikaren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *