Uppdaterat 2022-12-01

Nu blir det en throwback som ligger mig varmt om hjärtat, nämligen min resa till Dublin 2011.


Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det var, men jag blev verkligen kär i Dublin så fort jag satte min fot i staden. Det bara är en så fantastiskt vacker stad med en vibe som jag älskar! Jag pratar ofta om Dublin som en av mina favoritstäder i världen, men har trots det bara varit där en gång och det var hösten 2011. Tror jag ärligt talat är lite rädd för att åka tillbaka för att det inte ska leva upp till mina förväntningar liksom.

Jaja, vi får väl se om jag någonsin vågar mig tillbaka till Dublin, men nu fokuserar vi på min throwback från 2011. Då reste jag dit tillsammans med min familj och spenderade ett par dagar med att bland annat besöka det gamla fängelset Kilmainham Gaol, Guinness-bryggeriet och ett vaxmuseum. Lite såhär såg det ut:Travel Throwback Thursday - Dublin 2011

Utsikt från Guinness-bryggeriet

Travel Throwback Thursday - Dublin 2011

En tröja i en souvenirbutik som är så sann då det regnar varje dag på Irland

Vänster: Kilmainham Gaol Höger: En portvakt vid en random byggnad

Travel Throwback Thursday - Dublin 2011

Utsikt från Guinness-bryggeriet

Travel Throwback Thursday - Dublin 2011

Vill säga att detta är en del av Trinity Collage men vågar inte svära på det

Travel Throwback Thursday - Dublin 2011

En leprechaun på The National Wax MuseumMer från Irland

Matresa till Irland (Saint Patrick’s Day)Missa inga nya inlägg genom att följa Swedish Passport på Facebook eller Instagram

Rekommenderade inlägg

34 kommentarer

  1. Wow, vilka härliga bilder! Kusinen min åkte på konfirmationsresa till Irland och tyckte det var en jättefin stad. Kanske jag skall ta och åka dit..? 🙂

    Kramisar

  2. men åhh vad kul, och vad fint! tycker definitivt du ska besöka Dublin/Irland igen, då borde du åka till Cliffs of Moher och Glendalough för en hike 🙂

  3. Du skulle iiiinte bli besviken om du åkte tillbaka! Har varit på Irland så många gånger haha och det är lika underbart varje gång. Både städer och naturen.

  4. Dublin är fantastiskt! Jag har varit där tre gånger. Dock har det aldrig regnat på mig, haha! (Nu jinxade jag det totalt så nästa gång lär det inte göra annat!)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *