Swedish Passport

Uppdaterat 2022-12-04

2018 är över, så låt oss istället prata om vad det kommande året har att erbjuda.


Just nu har jag en ganska kaosig vardag. Jag och sambon flyttade in i vår nya lägenhet strax innan jul så det har varit mycket fixande med det. Måla om väggar. Packa upp flyttkartonger. Komma på var vi ska ha allt. Och så vidare. Jag har även sagt upp mig från mitt jobb då jag ska börja studera vilket krävt en hel del tankeverksamhet. Och som om inte det vore nog flyttar snart en hundvalp hem till oss. Liksom varför nöja sig med en livsförändring när man kan köra tre på samma gång? I detta kaos har jag i alla fall satt mig ner och börjat skriva ner mina resplaner för 2019.


Mina resplaner 2019JANUARI – APRIL

Köpt lägenhet, blivit student och snart hundägare – misstänker att privatekonomin inte kommer vara fantastisk den kommande tiden, haha. Kommer även vara hemma en hel del med valpen och försöka komma in i studentlivet så misstänker att det inte kommer bli allt för mycket resande den här perioden.

Ska dock se till att få till en resa upp till släkten i Boden snarast. Min kusin fick barn strax innan jul och jag behöver bebismys!Mina reseplaner och nyårsmål 2019

Boden 2018


MAJ – AUGUSTI

Sommaren är min absoluta favoritårstid för att resa runt och upptäcka vårt avlånga land. Jag menar, när Sverige visar sig från sin allra bästa sida ser jag inte poängen i att åka härifrån? Så kommer helt klart bli en roadtrip eller två. Och ett besök på Gotland. Minst.

Jag är också så sugen på att åka till fjällen och vandra, men kanske väntar ett år med den drömmen så att hunden hunnit växa till sig och kan följa med.Mina reseplaner och nyårsmål 2019

Gotland 2018


SEPTEMBER – DECEMBER

Om det inte blir så mycket resande i början av året gör det inte så mycket då dessa månader kommer väga upp för det. Jag ska nämligen tillbaka till mitt favoritland i världen – Australien! Börjar ärligt talat gråta bara av tanken. Utöver att hälsa på saknade vänner (jag bodde i Australien 2016) kommer jag även utforska Nya Zeeland, Vanuatu och Nya Kaledonien. Lägg av så avundsjuk jag blir på mig själv.Mina reseplaner och nyårsmål 2019

Australien 2016Vad har du för resplaner 2019?Missa inga nya inlägg genom att följa Swedish Passport på Facebook eller Instagram

36 svar

 1. Men åhhh, så himla spännande med en valp! 🙂 Har alltid haft hundar runt mig när jag växte upp, älskar verkligen hundar. Så avundsjuk jag blev haha vill också ha en hund.

  1. Själv har jag varit hundrädd typ hela mitt liv, haha! Sedan träffade jag min pojkvän vars mamma driver kennel så det var bara att acceptera läget och nu ska vi alltså ha hund själva 😉

 2. Många bra mål!
  Välgörenhet och Klimatsmart tänk är verkligen något alla borde köra med. Vet att några fotografer jag följer åker på städa ut havet resor tillsammans när dem ändå är ute med kamerorna i grupper. Tar en 30-60 minuters paus och bara plockar plast och skräp. Sjukt att det ska behövas men det märks ju också att folk inser allvarlet i situationen.

 3. Congrats on the puppy! What breed is it?

  I need to become better at exploring Stockholm too. There are so many places and things to see I always say “someday” – it’s definitely time now. So perhaps this summer.

  Traveling by train is soo lovely. I love sitting down with a book or podcast, or even just stare out the window watching the nature.

  I don’t have any big travel plans yet, just a trip to Gothenburg this summer. 🙂

 4. Men alltså WHAAAAAT??? Vad händer? hur mycket har jag missat??? Först av allt GRATTIS!!! Till allt! det gör mig verkligen så himla glad att läsa!! Please keep me updated!! Kram finaste och njut nu utav livet <33

 5. Nej vad spännande att du har flyttat! 😀 Grattis! Och grattis till valpen 🙂 Och till studierna! Vad ska du studera? 🙂

  Jag vill faktiskt också åka till Norrland och vandra i midnattssolen någon gång (åka till baka till barndomen haha!) 🙂

  Mina mål för året handlar om att prioritera min tid bättre 🙂

 6. Men åh vad roligt med en liten vovve!!! Längtar tills dina magiska bilder på den lille 😀

 7. Vilka fina bilder! Jag förstår att det inte funnits mycket tid och ork för bloggen när du både har flyttat och lärt upp en ny person på jobbet du lämnade. Men 2019 ser ut att bli ett toppenår! Särskilt resan till Australien! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *