Swedish Passport

Vinter i Boden | Resedagbok

Publicerat: 2018-02-12 | Uppdaterat: 2024-02-17

Jag har spenderat en helg i norra Sverige. I Boden för att vara exakt.

Jag har halva släkten i Boden så försöker alltid få till minst en resa dit varje år för att få umgås med dem. Den här gången var jag där över en helg, men fotade oerhört lite. Dagarna gick nämligen mest ut på att äta mat hos olika släktingar och ligga på mormors soffa i långkalsonger och titta på OS, haha. Men här kommer i alla fall några stunder som förevigades med kameran denna vinter i Boden.

Resedagbok Boden | 8-11 februari 2018

Promenad i ett snöigt Boden

Trots att jag egentligen avskyr allt som har med snö och kyla att göra måste jag erkänna att jag gillar vintern i Boden. Till skillnad från i Stockholm så blir det ju faktiskt VINTER där med ordentligt med snö och inte bara något brungrått slask på marken, haha. Detta var något som självklart fick förevigas på en fotorunda runt den frusna sjön Bodträsket.

Promenad i ett snöigt Boden
Promenad i ett snöigt Boden
Promenad i ett snöigt Boden

"Smash the cake"-fotografering med en ettåring

Syftet med den här resan var inte enbart att hänga med släktingar, utan även fira mitt kusinbarn som fyllde ett år. Jag har inte träffat honom sedan augusti och alltså hjälp så mycket de hinner växa på så kort tid. Ettårsdagen till ära frågade min kusin om jag ville ha en “smash the cake”-fotografering med honom och självklart ville jag det. Så himla roligt ju!

"Smash the cake"-fotografering med en ettåring​
"Smash the cake"-fotografering med en ettåring​

Relaterade inlägg​

Missa inga nya inlägg genom att följa Swedish Passport på Facebook och Instagram

20 Kommentarer

  • Åååh ÄLSKADE NORRLAND!!! Är det något som min själ är väldigt svag i så är det Norrland alla gångerna<33 Och då menar jag riktigt nord Norrland =P… Boden har jag åkte förbi när jag har åkt vidare till Kiruna så det är härligt långt, hihihiiii! Ha en fantastiskt TREVLIG HELG nu tjejen =)

  • vilka otroligt fina bilder <3<3

  • Men alltså – det där är nog dom sötaste smash the cake bilderna jag någonsin sett!! SÅÅÅÅ fina <33

  • Så fina bilder! Och jäklar, haha, det blev en del att städa/tvätta sen ser jag 😉 Men, väldigt värt med härliga bilder dock 😀

  • Men vad roligt med smashcake!

  • Så härliga bilder 🙂 Låter som att du har haft det trevligt i Boden 🙂

  • Wao Amanda du fångade verkligen ögonblicken på den lilla 1 åringen. Ljuvliga bilder. Kram Kamilla

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *