Swedish Passport

Uppdaterat 2022-12-23

Jag har spenderat en helg i norra Sverige. I Boden för att vara exakt.


Jag har mammas sida av släkten i Boden så försöker alltid få till minst en resa dit varje år för att få umgås med dem. Den här gången var jag där över en helg, men har insett att det inte är någon idé att skriva en resedagbok om varje dag. Dagarna gick nämligen mest ut på att äta mat hos olika släktingar och ligga på mormors soffa i långkalsonger och titta på OS, haha. Så här kommer istället några stunder som förevigades med kameran denna vinter i Boden.


RESEDAGBOK BODEN | 8-11 FEBRUARI 2018Promenad i ett snöigt Boden

Trots att jag egentligen avskyr allt som har med snö och kyla att göra måste jag erkänna att jag gillar vinter i Boden. Till skillnad från i Stockholm så blir det ju faktiskt VINTER där med ordentligt med snö och inte bara något brungrått slask på marken, haha. Detta var något som självklart fick förevigas på en fotorunda runt den frusna sjön Bodträsket.Vinter i Boden
Vinter i Boden
Vinter i Boden


“Smash the cake” med en ettåring

Syftet med den här resan var inte enbart att hänga med släktingar, utan även fira mitt kusinbarn som fyllde ett år. Jag har inte träffat honom sedan augusti och alltså hjälp så mycket de hinner växa på så kort tid. Ettårsdagen till ära frågade min kusin om jag ville ha en “smash the cake”-fotografering med honom och självklart ville jag det. Så himla roligt ju!"Smash the cake" med en ettåring
"Smash the cake" med en ettåring


Fler resedagböcker från Boden

Jul i Boden (2021) | Grodkällan i Arvidsjaur (2021) | Dagsutflykt till Kukkolaforsen (2021) | Roadtrip till Boden (2018) | Drönarfotografering i Boden (2018) | Påsk i Boden (2018) | Storforsen i Älvsbyn (2018)Missa inga nya inlägg genom att följa Swedish Passport på Facebook eller Instagram

20 svar

  1. Så fina bilder! Och jäklar, haha, det blev en del att städa/tvätta sen ser jag 😉 Men, väldigt värt med härliga bilder dock 😀

  2. Åååh ÄLSKADE NORRLAND!!! Är det något som min själ är väldigt svag i så är det Norrland alla gångerna<33 Och då menar jag riktigt nord Norrland =P… Boden har jag åkte förbi när jag har åkt vidare till Kiruna så det är härligt långt, hihihiiii! Ha en fantastiskt TREVLIG HELG nu tjejen =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *