Swedish Passport

Uppdaterat 2022-12-30

Medan vi säger hejdå till 2019, låt oss se vad som finns i pipelinen för 2020.


Jag anser att planera resor och drömma om destinationer är en viktig del av resandet. Precis lika viktigt som att komma hem igen och minnas platser man besökt. 2019 var ett fantastiskt bra reseår för mig som jag tror kommer bli svårt att “slå” i år. Men det är ärligt talat inget jag bryr mig om. Att resa handlar inte om att jämföra olika resor – det handlar om att leva livet fullt ut och njuta av varje ögonblick av det. Så med det sagt, låt oss kika på mina resplaner och nyårsmål 2020.


Mina resplaner 2020Januari – April

Jag misstänker att jag inte kommer ha möjlighet att resa särskilt mycket under de här månaderna. Jag är nämligen registrerad på studier på 200% den här terminen för att ta igen allt jag missade när jag reste runt i Söderhavet i slutet av förra året. Den enda resan jag faktiskt har planerad än så länge är en resa till Helsingfors.

Jag skulle också gärna vilja besöka Köpenhamn de kommande månaderna. Skulle nämligen ha åkt dit förra året men fick influensan och behövde ställa in i sista stund. Jag skulle även vilja besöka mina släktingar i Boden och få mysa lite med dem och uppleva en ordentlig vinter.Mina reseplaner och nyårsmål 2020

Helsingfors 2018


Maj – Augusti

Överraskar det någon att jag redan bokat en resa till Gotland i sommar? Tror inte det va, haha! Jag älskar ju verkligen att resa i Sverige på sommaren så kommer nog precis som vanligt besöka en massa vackra platser i vårt avlånga land.

Vår hund Stina kommer även vara ett och ett halvt år i sommar så tror absolut att hon är redo för att följa med oss på ett par ordentliga vandringar. Jag vill verkligen vandra i norra Sverige och Norge i sommar, och skulle jag drömma lite får det gärna bli en vandingsresa till antingen Österrike eller Schweiz i slutet av sommaren också.Mina reseplaner och nyårsmål 2020

Gotland 2019


September – December

Jag fyller 25 i november och smider just nu planer på att fira min födelsedag på antingen Disneyland i Paris eller på The Making of Harry Potter utanför London. Var det 25 eller 5 jag fyllde? Haha!

I och med att jag spenderade hela december 2019 på soliga stränder hade jag exakt noll julkänsla så det skulle jag vilja ha mer av 2020. Mina sociala flöden har varit fyllda med bilder från julmarknader i Tyskland, Polen och Estland den senaste tiden så låt oss säga att de länderna står högt upp på listan över platser jag vill besöka i december 2020.Mina reseplaner och nyårsmål 2020

The Making of Harry Potter (London) 2015Vad har du för resplaner 2020?Missa inga nya inlägg genom att följa Swedish Passport på Facebook eller Instagram

10 svar

  1. Så himla intressant att läsa om dina planer för 2020 🙂 Det är alltid så spännande inför ett nytt år att se vilka resor året har att komma med. Håller tummarna för att det går bra med dina nyårslöften! 🙂

  2. Gud vad jag vill ut och resa, 2019 leverade inte med nå resor alls, jag jobbade tyvärr alldeles för mycket ? men förhoppnings vis blir det lite skillnad nu under 2020

  3. Lycka till med studier och mål för 2020, passar på att önska dej en fin fortsättning på trettonhelgen, den sista innan vardagen kör igång på riktigt <3

  4. Jag vill ta en weekend till någon europeisk stad i vår och så kanske en weekend i sommar också. Skulle gärna åka till asien eller karibien också men vi får se. Man kan ju inte göra allt samma år haha! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *