Swedish Passport

Uppdaterat 2022-12-23

Idag tittar vi tillbaka på när jag bodde i Sunshine Coast i Australien år 2016.


Jag började ärligt talat gråta ett antal gånger medan jag skrev det här inlägget då jag saknar det så mycket, haha. Australien är ju verkligen en så fantastisk plats. Jag och min sambo studerade på University of the Sunshine Coast i en termin och vi försökte verkligen ta tillvara på tiden. Jag studerade allt från marina ryggradsdjur till sociala medier. Tävlade i quidditch. Hängde med kängurus. Försökte lära mig surfa (med betoning på FÖRSÖKTE). Blev vän med några av de mest fantastiska människorna i världen. Och spenderade så mycket tid som möjligt på stranden.

Vi gjorde även en del resor inom Australien men de kommer i ett annat inlägg, här är istället lite bilder från vår “hemstad” Sunshine Coast hösten 2016.Travel Throwback Thursday: University of the Sunshine Coast

Första dagen på University of the Sunshine Coast

Travel Throwback Thursday: Buddina Beach

Kawana Beach, en av mina favoritstränder i Sunshine Coast

Travel Throwback Thursday: Sunshine Coast 2016

Halloween-firande

Travel Throwback Thursday: Sunshine Plaza

Sunshine PlazaTravel Throwback Thursday: Sunshine Coast 2016

Första gången jag surfade, men definitivt inte den sistaTravel Throwback Thursday: Maroochydore

Maroochydore

Travel Throwback Thursday: Sunshine Coast 2016

Ett av alla åskoväder jag bevittnade från vårt sovrumsfönster

Travel Throwback Thursday: Maroochydore

Solnedgång i Maroochydore

Travel Throwback Thursday: Sunshine Coast 2016

 Kängurus ❤  

Travel Throwback Thursday: Buderim Forest Park

Buderim Forest Park

Travel Throwback Thursday: Sunshine Coast 2016

Prisutdelning efter att mitt quidditchlag vunnit skolmästerskapen

Travel Throwback Thursday: Mount Coolum

Soluppgång från toppen av Mount Coolum

Travel Throwback Thursday: Sunshine Coast 2016

Födelsedagsbarn!

Travel Throwback Thursday: Sunshine Coast 2016

Mitt känguruhalsband som jag alltid har på migMer från Australien 2016

Bribie Island | Brisbane | Canberra | Hervey BayMissa inga nya inlägg genom att följa Swedish Passport på Facebook eller Instagram

31 svar

  1. Vad trevligt med en tur till Australien! Var länge sedan jag var där men har fina minnen.
    Härliga bilder som påminner mig om resan. Vi beökte Australien under vår jorden runt resa och hann ju då bara med en liten del och fokuserad epå östkusten.

  2. Superroligt med den här tillbakablicken! Jag kommer så väl ihåg när du lämnade dina typ hundra jobb här hemma i Sverige för att åka ner till Australien 😀 Så mysiga bilder och känguruhalsbandet är verkligen superfint! Synd bara att du inte lyckades få med dig en riktigt sjöjungfru hem 😉 Kram fina du <3

  3. Alltså bilderna och vad härligt att höra om Australien. Aldrig vart där tyvärr men definitivt ett drömresemål, kommer dit! 🙂

  4. Alltså alla dessa härliga bilder, så otroligt vackra och levande. Kängurun!!!! Måste vara med om det i framtiden. Underbart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *