Uppdaterat 2021-08-06

Jag bokar så gott som alltid boende via Airbnb när jag reser.


Om du inte hört talas om det tidigare är det kort och gott en tjänst där privatpersoner kan hyra ut allt från ett rum till ett helt hus till andra privatpersoner. Airbnb finns i 191 länder och jag har använt det för att hitta boende både i Sverige och utomlands. Tycker det är en så himla smart grej som även ger ett mervärde till resan då man får en helt annan kontakt med destinationen än vad man brukar få via hotell där det bara bor turister. Just nu sitter jag och spanar på mysiga Airbnb-boenden för sommarens resor till Gotland (förra årets boenden i en gammal skola och i ett kapell var ju himla bra!) så tänkte dela med mig av ett par favoriter. Jag hade ju gärna bott i alla de här mysiga Airbnb-boendena på Gotland, men tyvärr är många för små, för dyra eller tillåter inte hund, men kanske hittar du sommarens semesterboende bland dessa?

Inga av bilderna i det här inlägget är mina utan är lånade från annonserna.Aldrig använt Airbnb tidigare?

Använd min värvningslänk så får du upp till 600 kronor rabatt på ditt första boende!Norra Gotland14 mysiga Airbnb-boenden på Gotland

Hus med pool i Bungenäs med plats för 4 gäster


14 mysiga Airbnb-boenden på Gotland

Kalkstenshus med pool i Tingstäde med plats för 8 gäster


14 mysiga Airbnb-boenden på Gotland

Modernt hus i Bungenäs med plats för 6 gäster


14 mysiga Airbnb-boenden på Gotland

Lada i Hellvi med plats för 7 gäster


14 mysiga Airbnb-boenden på Gotland

Hus med bunker i Bungenäs med plats för 3 gäster


14 mysiga Airbnb-boenden på Gotland

Hus med utekök i Bungenäs med plats för 4 gästerMellersta Gotland14 mysiga Airbnb-boenden på Gotland

Lägenhet i Visby med plats för 2 gäster


14 mysiga Airbnb-boenden på Gotland

Glamping i Tofta med plats för 2 gäster

Uppdaterat 2021-06-15: Tyvärr är boendet inte längre tillgängligt


14 mysiga Airbnb-boenden på Gotland

Villa i Högklint med plats för 10 gäster


14 mysiga Airbnb-boenden på Gotland

Minivilla i Tofta med plats för 2 gäster


14 mysiga Airbnb-boenden på Gotland

Hus i Östergarn med plats för 6 gästerSödra GotlandGammal lada med pool i Stånga med plats för 8 gäster

Gammal lada med pool i Stånga med plats för 8 gäster

Uppdaterat 2021-08-06: Tyvärr är boendet inte längre tillgängligt


Ladugård i Levide med plats för 9 gäster

Ladugård i Levide med plats för 9 gäster


Hus från 1700-talet i Ljugarn med plats för 8 gäster

Hus från 1700-talet i Ljugarn med plats för 8 gästerSpana in fler Airbnb-tips

18 unika Airbnb-boenden i SverigeMissa inga nya inlägg genom att följa Swedish Passport på Facebook eller Instagram

Rekommenderade inlägg

26 kommentarer

  1. Åhhh, så fina ställen! Tycker verkligen om Gotland, vi var där så ofta när jag var barn och vill väldigt gärna åka tillbaka! <3

  2. Så fina boenden. Jag hade kunnat tänka mig att semestra i alla. Jag hade kunnat tänka mig att bo i alla 😉
    Tack för tips!

  3. Ser så fräscht och trevligt ut! Jag skulle lätt kunna tänka mig hyra en stuga/lada/bo i en gammal skola eller där Airbnb erbjuds på Gotland! Själv bott i Airbnb i Örebro, det var när jag bodde själv i staden och innan jag och min man hittade ett mer permanent boende. Det trivdes jag jättebra i och det var som en stor lägenhet 🙂

  4. Nej men alltså så himla vackra och mysiga boenden!! Åhh vill bo i så många men man måste ha med sig ett gäng för att bo i vissa ju, lite ovärt om två personer skulle bo i ett hus för 8 eller 9st kanske haha! Nej men saknar ju Gotland alldeles för mycket<3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *