Uppdaterat 2022-05-22

Jag bokar nästan alltid boende via Airbnb när jag reser.


Om du inte hört talas om det tidigare är det kort och gott en tjänst där privatpersoner kan hyra ut allt från ett rum till ett helt hus till andra privatpersoner. Airbnb finns i 191 länder och jag har använt det för att hitta boende både i Sverige och utomlands. Tycker det är en så himla smart grej som även ger ett mervärde till resan. Man får en helt annan kontakt med destinationen än vad man brukar få via hotell där det bara bor turister. Att Gotland är ett favoritresemål för mig är ju ingen hemlighet, så sitter ofta och söker efter mysiga Airbnb-boenden på Gotland. Tänkte dela med mig av några favoriter. Kanske hittar du sommarens semesterboende bland dessa?

Inga av bilderna i det här inlägget är mina utan är lånade från annonserna.Aldrig använt Airbnb tidigare?

Använd min värvningslänk så får du upp till 600 kronor rabatt på ditt första boende!Mysiga Airbnb-boenden på norra Gotland14 mysiga Airbnb-boenden på Gotland

Hus med pool i Bungenäs med plats för 4 gäster


14 mysiga Airbnb-boenden på Gotland

Kalkstenshus med pool i Tingstäde med plats för 8 gäster


14 mysiga Airbnb-boenden på Gotland

Modernt hus i Bungenäs med plats för 6 gäster


14 mysiga Airbnb-boenden på Gotland

Lada i Hellvi med plats för 7 gäster


14 mysiga Airbnb-boenden på Gotland

Hus med bunker i Bungenäs med plats för 3 gäster


14 mysiga Airbnb-boenden på Gotland

Hus med utekök i Bungenäs med plats för 4 gästerMysiga Airbnb-boenden på mellersta GotlandLägenhet i Visby med plats för 2 gäster

Lägenhet i Visby med plats för 2 gäster


Lada i Vall med plats för 4 gäster

Lada i Vall med plats för 4 gäster


Villa i Högklint med plats för 10 gäster

Villa i Högklint med plats för 10 gäster


Minivilla i Tofta med plats för 2 gäster

Minivilla i Tofta med plats för 3 gäster


Hus i Östergarn med plats för 6 gäster

Hus i Östergarn med plats för 6 gästerMysiga Airbnb-boenden på södra Gotland14 mysiga Airbnb-boenden på Gotland

Kalkstenslada i Faludden med plats för 8 personer


14 mysiga Airbnb-boenden på Gotland

Ladugård i Levide med plats för 9 gäster


14 mysiga Airbnb-boenden på Gotland

Hus från 1700-talet i Ljugarn med plats för 8 gästerFler Airbnb-tips

18 unika Airbnb-boenden i SverigeMissa inga nya inlägg genom att följa Swedish Passport på Facebook eller Instagram

Rekommenderade inlägg

26 kommentarer

  1. Åhhh, så fina ställen! Tycker verkligen om Gotland, vi var där så ofta när jag var barn och vill väldigt gärna åka tillbaka! <3

  2. Så fina boenden. Jag hade kunnat tänka mig att semestra i alla. Jag hade kunnat tänka mig att bo i alla 😉
    Tack för tips!

  3. Ser så fräscht och trevligt ut! Jag skulle lätt kunna tänka mig hyra en stuga/lada/bo i en gammal skola eller där Airbnb erbjuds på Gotland! Själv bott i Airbnb i Örebro, det var när jag bodde själv i staden och innan jag och min man hittade ett mer permanent boende. Det trivdes jag jättebra i och det var som en stor lägenhet 🙂

  4. Nej men alltså så himla vackra och mysiga boenden!! Åhh vill bo i så många men man måste ha med sig ett gäng för att bo i vissa ju, lite ovärt om två personer skulle bo i ett hus för 8 eller 9st kanske haha! Nej men saknar ju Gotland alldeles för mycket<3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.