Swedish Passport

Uppdaterat 2022-12-23

Det är torsdag så låt oss titta tillbaka på mina resor till Brisbane 2016.


Då studerade jag och min sambo i Sunshine Coast och vi gjorde ett par resor till Brisbane i och med att det var den närmsta storstaden. Jag minns att jag hade svårt att beskriva Brisbane redan då eftersom att det är en stad utan särskilt mycket personlighet. Missförstå mig inte. Det är en trevlig stad att besöka för en dagsutflykt. Men om någon frågar mig om platser att besöka i Australien har jag andra favoriter som jag skulle rekommendera i första hand.

Anyway. Under våra utflykter till utforskade vi bland annat områdena Windsor, Bowen Hills, Fortitude Valley, Spring Hill, Southbank, Paddington, Auchenflower och Toowong. Mitt favoritområde blev snabbt South Bank då det var ett område som erbjöd allt från ett pariserhjul, en konstgjord strand, flera gallerior och museum samt en härlig utsikt över stadens skyline. Förutom att gå omkring så besökte vi en del restauranger och marknader, åkte i Wheel of Brisbane, besökte två botaniska trädgårdar och gick i ett skräckhus med Harry Potter-tema under Halloween.

Lite såhär såg mina resor till Brisbane 2016 ut:Travel Throwback Thursday: Brisbane 2016

Wheel of Brisbane

Travel Throwback Thursday: Brisbane 2016

City Reach Boardwalk

Travel Throwback Thursday

Uppträdande på South Bank

Travel Throwback Thursday: Brisbane 2016

Vänster: Brisbane River Höger: Okänd gata

Travel Throwback Thursday: Brisbane 2016

Höghus

Travel Throwback Thursday: Brisbane 2016

City Reach BoardwalkTravel Throwback Thursday

HöghusTravel Throwback Thursday: Brisbane 2016

Mount Coot-tha Botanic Garden

Travel Throwback Thursday: Brisbane 2016

Utsikt från South Bank

Travel Throwback Thursday

City Reach Boardwalk

Travel Throwback Thursday: Brisbane 2016

Utsikt från South Bank

Travel Throwback Thursday

South BankMer från Australien 2016

Bribie Island | Canberra | Hervey Bay | Sunshine CoastMissa inga nya inlägg genom att följa Swedish Passport på Facebook eller Instagram

13 svar

  1. Härligt att få bo utomlands och testa sig fram. Synd att Brisbane inte var något för er, men det kanske passar andra 😉 så det är alltid kul att läsa!

  2. Superfint och väldigt skickligt fotograferat också! Själv har jag bara varit i Australien en gång och råkade då tyvärr pricka in det sämsta väder de haft på typ 150 år. Aldrig varit så blöt och kall i hela mitt liv. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *