Uppdaterat 2022-01-22

Detta är min sista resedagbok från denna Gotlandsresa.


Åkte dit tillsammans med min sambo och min familj och spenderade en vecka på min favoritö. Detta blev den sista dagen som bland annat bjöd på crêpes i Visby på min favoritrestaurang.DAG 8 / 15 JULI 2018Mulde Gård

Dagen började med att vi städade ur lägenheten vi hyrt på Mulde Gård. Sedan var det dags att vinka hejdå till den här fina utsikten från vår balkong.Mulde Gård


Crêpes i Visby

När vi var utcheckade och klara åkte vi in till Visby för att äta lunch på min favoritrestaurang: Crêperie & Logi. Chockerande nog serverar de crêpes, och är ett måste för mig när jag är i Visby. Tror jag vid det här laget testat varende crêpe på menyn, haha. Denna gång blev det en favorit med glass, banan och maränger.Crêpes i Visby
Crêpes i Visby
Crêpes i Visby
Crêpes i Visby


Hejdå Gotland

Efter lunchen blev det en promenad i Visby innan vi hoppade ombord på båten som tog oss tillbaka till fastlandet efter en fantastisk vecka på Gotland.Hejdå Gotland
Hejdå Gotland


Läs mer från Gotland 2018

Del 1: Badstranden Nisseviken på Gotland – Del 2: Årsdag på Gotland – Del 3: Konsert med Smaklösa på Gotland – Del 4: Kvällspromenad i Visby – Del 5: Crêpes i VisbyMissa inga nya inlägg genom att följa Swedish Passport på Facebook eller Instagram

Rekommenderade inlägg

29 kommentarer

  1. Gotland ÄR så fint! Var där en vecka i sommar, så himla härligt. Får se till att bocka av det där creperiet nästa gång!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.