Swedish Passport

Uppdaterat 2022-12-23

Dags för en Travel Throwback Thursday till både Grekland och Turkiet.


Det var en resa till Kos och Bodrum som jag gjorde tillsammans med min och mina kusiners familj år 2002. Jag var sex år gammal då så har väl inte jättemycket minnen från den här resan mer än alla fina dekorationer vi fick i våra barndrinkar – mest för att jag tog hem alla och sparade i flera år efteråt, haha. Vi bodde på den grekiska ön Kos hela resan och hängde mest vid poolen, men vi gjorde även en dagsutflykt till Bodrum i Turkiet.

Jag älskar verkligen att göra de här riktigt gamla tillbakablickarna då det ger mig en anledning att bläddra igenom familjens fotoalbum. Så mysigt, men också så fruktansvärt roligt. Jag menar titta bara på mina fantastiska outfits! Vem vill inte ha en rosa tröja med råttor på liksom?

Här är några bilder från Kos och Bodrum 2002:Kos & Bodrum 2002 - Travel Throwback Thursday

Vänster: Jag som får håret flätat i Bodrum Höger: Jag och min lillebror som av någon anledning poserar med en polis och hans vapen. Mamma och pappa, what the actual fuck?

Kos & Bodrum 2002 - Travel Throwback Thursday

Jag, pappa och min lillebror framför vad jag efter lite Googlande kommit fram till borde vara Western Archaeological Zone

Kos & Bodrum 2002 - Travel Throwback Thursday

Jag och min kusin som är jätteglada och dricker drinkar vid poolen, haha!Mer från Grekland & Turkiet

Arkadi Monastery på Kreta (Resedagbok 2018) | Den rosa stranden Elafonissi (Resedagbok 2018) | Lyxresort och volontärarbete på Kreta (Resedagbok 2018) | Solnedgång över Rethymnon (Resedagbok 2018) | Den hemliga stranden Preveli (Resedagbok 2018) | Charterresa till Kreta (Resedagbok 2018) | Avsallar (Tillbakablick 2013) | Rhodos (Tillbakablick 1996)Missa inga nya inlägg genom att följa Swedish Passport på Facebook eller Instagram

18 svar

  1. Jättekul med gamla bilder!! Minns att jag också sparade dekorationerna från hotelldrinkar när jag var liten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *