Swedish Passport

Rhodos 1996 | Tillbakablick

Publicerat: 2018-06-14 | Uppdaterat: 2022-12-23

Jag fick gräva djupt i familjens fotoalbum för att hitta bilderna till denna veckas Travel Throwback Thursday

Jag var bara en månad gammal när jag satt på ett flygplan första gången för att besöka mina släktingar i Boden, men min första utlandsresa var 10 månader senare. Då besökte jag den Grekiska ön Rhodos, året var 1996 och jag var 11 månader gammal. Som du kanske förstår har jag exakt noll minnen från den här resan, men blir ofta påmind om den eftersom att jag tog mina första steg där. Jag pratar ju ofta om hur givande det är att resa och upptäcka nya platser, så tycker det är nästan lite poetiskt att jag lärde mig gå i ett annat land, haha!

Här är några bilder från Rhodos 1996:

Rhodos 1996
En mini-Amanda som leker vid poolen
Vänster: Okänd gata på Rhodos, men titta så söt jag var i min lilla hatt, haha! Höger: Jag och mamma framför vad jag efter lite Googlande kommit fram till måste vara Palace of the Grand Master of the Knights of Rhodes (som måste vara världens längsta namn på ett slott någonsin!)
Jag lärde mig uppenbarligen tidigt hur nice det är att sova i en solstol

Relaterade inlägg​

Missa inga nya inlägg genom att följa Swedish Passport på Facebook och Instagram

32 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *