Swedish Passport

Uppdaterat 2022-12-23

Jag fick gräva djupt i familjens fotoalbum för att hitta bilderna till denna veckas Travel Throwback Thursday


Jag var bara en månad gammal när jag satt på ett flygplan första gången för att besöka mina släktingar i Boden, men min första utlandsresa var 10 månader senare. Då besökte jag den Grekiska ön Rhodos, året var 1996 och jag var 11 månader gammal. Som du kanske förstår har jag exakt noll minnen från den här resan, men blir ofta påmind om den eftersom att jag tog mina första steg där. Jag pratar ju ofta om hur givande det är att resa och upptäcka nya platser, så tycker det är nästan lite poetiskt att jag lärde mig gå i ett annat land, haha!

Här är några bilder från Rhodos 1996:Rhodos 1996

En mini-Amanda som leker vid poolen

Rhodos 1996

Vänster: Okänd gata på Rhodos, men titta så söt jag var i min lilla hatt, haha! Höger: Jag och mamma framför vad jag efter lite Googlande kommit fram till måste vara Palace of the Grand Master of the Knights of Rhodes (som måste vara världens längsta namn på ett slott någonsin!)

Rhodos 1996

Jag lärde mig uppenbarligen tidigt hur nice det är att sova i en solstolMer från Grekland

Arkadi Monastery på Kreta (Resedagbok 2018) | Den rosa stranden Elafonissi (Resedagbok 2018) | Lyxresort och volontärarbete på Kreta (Resedagbok 2018) | Solnedgång över Rethymnon (Resedagbok 2018) | Den hemliga stranden Preveli (Resedagbok 2018) | Charterresa till Kreta (Resedagbok 2018) | Kos (Tillbakablick 2002)Missa inga nya inlägg genom att följa Swedish Passport på Facebook eller Instagram

32 svar

  1. Vad roligt att läsa och se, hihi tänk att man varit så liten en gång i tiden 😛 Och ja de där solstolarna är livsfarliga när man är trött haha fråga min bror som såg ut som en kokt kräfta hehehe

  2. Åh va kul att se lite gamla bilder från resandet och även Rhodos! Har själv bott där över 3 somrar och totalt räknat ett år.

    Älskar Grekland, människorna, maten, klimatet och all historia som finns. Och Rhodos, min fina fina Ö. Längtar verkligen tillbaka nu!

    Kram ♡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *